Ana SayfaModaElli2 Nightwear ile Sonbahar/Kış Sezonunda da Ev Şıklığı Sizinle

Elli2 Nightwear ile Sonbahar/Kış Sezonunda da Ev Şıklığı Sizinle

Sadece Elli2 adet üretilen ve %100 yerli üretim olan Elli2 Kış koleksiyonu, sıradışı ve çarpıcı desenleri ile dolabınızdaki en özel parça olma konusunda iddialı.
 
Kendinizi lüks pijamalarla şımartın!
 
Uyurken bedeniniz nefes alsın! Terlemeden üşümeden kendi vücut ısınızda uyuyun!  Elli2 Nightwear, koleksiyonunda ana kumaş olarak  tencel lyocell kumaş kalitesini tercih etmiştir.
 
Lyocel tencel; uluslararası sertifikalı sürdürebilir, doğa ile dost, hijyenik, bakteri oluşumunu en aza indiren, nefes alan, serinlik ve kuruluk hissi veren elyaflardan oluşur. Elli2 Nightwear koleksiyonu tencel kumaş seçimi ile yeni dünya tüketim anlayışını destekliyor.
 
Tüm dünyada hızla yayılan, “satınalınabilir lüks“ ( affordable luxury )  anlayışını koleksiyonun ana fikri yapan Elli2 Nightwear, yeni kış koleksiyonunda, siyah beyazın zıt uyumunu, floral desenlerin romantizmini, kontrast renklerin çarpıcılığını vurguluyor.
 
Her üründen, her desen ve modelden sadece Elli2 adet üretilen Elli2 Nightwear koleksiyonları, gerçek anlamda özel ve farklı olmak isteyen, her yerde ve her zaman bulunmayanı arayan, sıradışı kadınların yeni ve vazgeçilmez markası olacak.

 
@elli2nightwear
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI