Ana SayfaYaşamEmaar Square Mall'un Otopark Partisi "Under Square" İle Şehrin Ritmi Değişiyor

Emaar Square Mall’un Otopark Partisi “Under Square” İle Şehrin Ritmi Değişiyor

Dünyanın en büyük gayrimenkul ve AVM devlerinden Emaar, İstanbul’da yarattığı yeni yaşam tarzı Emaar Square Mall ile fark yaratmaya devam ediyor. Her yaştan ve her tarzdan insanın keyifli zaman geçirmesi, kaliteli deneyimler yaşaması için sunduğu marka karması ve ihtiyaçları doğru anlayan, alanında öncü olan yaklaşımlarıyla İstanbul’un yeni gözde yaşam merkezi Emaar Square Mall, 18 Ocak 2020 Cumartesi akşamı, kendi gibi alanında dev bir isme ev sahipliği yaparak ve uzun süre hafızalardan silinmeyecek renkli bir partinin müjdesini veriyor; Under Square Party with Claptone!
 
Under Square adıyla Emaar Square Mall’un bu parti için özenle hazırlanan otoparkında düzenlenen ve gece hayatına yepyeni bir konsept kazandıran bu eğlenceli partinin kapıları saat 22.30’da açılıyor ve saatler 00.00’ı gösterdiğinde, müzik dünyasının en önemli isimlerinden, dünyanın en görkemli partilerinde sergilediği yüksek ritimli performanslarıyla hayranlık uyandıran, ünlü Berlinli prodüktör ve DJ Claptone kabinin başına geçiyor. Bu renkli gecede ünlü DJ’ye, yine performanslarıyla fark yaratan üç isim daha eşlik ediyor. Türkiye’nin önde gelen partilerine yön veren, setleriyle hayranlık uyandıran DJ Yakuza, Under Square partiyi başlatan ilk isim olarak heyecan uyandırıyor. Hemen ardından kabine geçen Avangart Tabldot ise gecenin starı olan Claptone’dan önce ritmi yükselterek gece yarısı daha da hızlanacak partiyi renklendiriyor. Saatler 00.00’ı gösterdiğinde başlayan Claptone’un performansıyla eğlenceyi dorukta yaşayanlar, hemen ardından kabine geçen Şirin Ediger ile Under Square partisine tüm hızıyla devam ediyor.


 
Benzersiz bir otopark partisi konseptiyle hayata geçirilen, incelikli mimariyle alanın muhteşem bir parti arenasına dönüştürüldüğü, geceye özel ve Türkiye’de ilk kez uygulanan, Amerika, İspanya, Dubai gibi dünyanın birçok yerinde şovlara imza atan ışık sanatçısı Sezgin Karaağaç’ın önderliğinde hazırlanan ritimle senkronize ışıklandırmaların yanı sıra Emaar Square Mall’un Under Square partisi için Lucca Cocktail Studio, Beat the Night, Tickerdaze gibi işin uzmanlarıyla yarattığı sürprizler de heyecan uyandırıyor.
 
Emaar Square Mall’un uzun süre hafızalardan silinmeyecek olan Under Square partisine katılmak ve daha detaylı bilgi almak isteyenler sınırlı sayıdaki biletlere www.biletix.com’dan ulaşıyor, parti gecesi de kapıdan satın alma yaparak bu renkli eğlenceye dahil olabiliyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI