Ana SayfaMagazinEmre Ertürk Home Collection tanıtımı

Emre Ertürk Home Collection tanıtımı

Emre New York markasının kurucusu ünlü tasarımcı ve ressam Emre Ertürk’ün tablolarından ilham alarak tasarladığı, melek, kuş ve kedi detaylarıyla birbirinden renkli çizgilere sahip nevresim takımları, Türkiye’nin en değerli marka konut projesi yooistanbul’un showsuite’inde meraklıları ile buluştu. Emre NY Home Collection ürünlerinin tanıtımı Say Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Yiğit ve Emre Ertürk’ün ev sahipliğinde 16 Kasım Çarşamba akşamı düzenlenen bir davetle gerçekleşti.

Türkiye’de lüks konut kavramını tasarımla buluşturan yooistanbul’un, projenin ruhunu ve dokusunu yansıtan ve bu özel davete ev sahipliği yapan showsuite’i,  geceye özel olarak Emre NY marka Home Collection ürünleriyle adeta bir sanat galerisine dönüştü. Tasarım, sanat ve moda dünyasının buluştuğu bu özel gecede, Pioneer DJ Academy Genel Koordinatörlüğünü yürüten ünlü DJ Engin Yelkenci canlı performansıyla renk kattı.

Tasarım dünyasına çantalarıyla adım atan Emre Ertürk, yeni ve eski dönem yağlı boya tablolarını yansıttığı ‘Home Collection’ serisine ait nevresim takımı tasarımları ile sanat ve dekorasyon meraklılarını cezbedecek.

Verda Penso, Deniz Berdan ve Eda Taşpınar gibi tanınmış simaların katıldığı davetten kareler için lütfen fotogaleriye tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI