Ana SayfaAstrolojiEn açık sözlü 4 burç

En açık sözlü 4 burç

Konu konuşmaya gelince, bazı insanlar daha yeteneklidir. Örneğin salatalarını soğansız istedikleri halde soğanlı geldiyse geri göndermekte sorun yaşamazlar. Çevrelerindeki insanlara karşı daha dürüst ve açık sözlü davranırlar – tabii bu bazen sorun yaratabilir.

Açık sözlü olup olmadığınız doğum haritanızdan belli olabilir. Çevrenizdeki en açık sözlü insanın – veya sizin açık sözlü olmanızın bir nedeni var.

Bir burcun atmosferik gücü, enerjilerini nasıl ifade ettiklerini etkiler, yönetici gezegen her burcun kişiliğini belirlemede büyük bir rol oynar ve modalite , bir burcun durumlara nasıl tepki verdiği ve yaşam boyunca nasıl hareket ettiği ile ilgilidir.

Bunlara tek tek bakarsanız, modalitesi kardinal (Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlak) veya sabit (Boğa, Aslan, Akrep ve Kova) olan zodyak burçları eğişken burçlardan daha açık sözlü olma eğiliminde, diyor Donelson. Kardinal burçlar, zodyakın “başlatıcıları”dır, bu nedenle her zaman bir şeyler yapmanın yeni yollarını bulurlar, sabit burçlar ise en inatçı olma eğilimindedir. Bir şeyden hoşlanmazlarsa, bunu bilirsiniz.

Elementler söz konusu olduğunda, ateş burçları (Koç, Aslan ve Yay) diğerlerinden daha az çekingen olma eğilimindedir. Ünlü medyum ve astrolog Inbaal Honigman ,“Hiçbir şeyden utanmıyorlar ve paylaşmaktan keyif alıyorlar” diyor.

Ateş burçlarına ek olarak, hava burçları (İkizler, Terazi ve Kova) da tipik olarak açık sözlüdür. Honigman’a göre, hava işaretleri iletişimde mükemmeldir ve sosyal meselelere dahil olmaktan hoşlanır. Bir adaletsizliğin gerçekleştiğini görürlerse, konuşmaktan ve fikir paylaşmaktan kaçınmazlar.

Yani en açık sözlü burçları bu şekilde tanımlayabiliriz.

Koç (21 Mart – 19 Nisan)

Koç, en fazla olmasa da en açık sözlü burçlardan birisidir.  Koç , açık sözlü niteliklerin üçlüsüne sahiptir – agresif Mars tarafından yönetilen bir ana ateş burcudur.  Koç aynı zamanda zodyakın ilk burcudur ve bu onu öncü olmaya yönlendirir. Ayrıca bu burç -bazen sıkıntı yaratsa da- düşünmeden önce konuşma eğilimindedir.

Aslan (23 Temmuz – 22 Ağustos)

Aslan, ne düşündüklerini söylemekten çekinmeyen başka bir ateş burcudur. Astrolog Donelson, “Aslan Güneş tarafından yönetiliyor ve Mars’ın yönettiği Koç kadar ateşli olmasa da güneş, güneş sistemimizin merkezidir” diyor. Varlıklarını büyük bir şekilde duyurmaktan hoşlanırlar. Seslerini duyurmaktan korkmazlar. Bu burç ormanın kralı aslan tarafından simgelenen bir burçtur. Bu yüzden Aslanlar düşündükleri ve yaptıkları şeylerin -sadece- en iyi yol olduğuna değil, herkes için de faydalı olduğuna inanmaktadırlar.

Terazi (23 Eylül – 22 Ekim)

Diplomatik Terazi , insanları memnun eden bir üne sahip oldukları için en açık sözlü burçlardan biri olması biraz şaşırtıcı olabilir. Terazi, değerler ve adalet ile ilişkilendirilen Venüs tarafından yönelitir. Teraziler doğal diplomatlardır ve herkes için adalet ve eşitlik ister. Aynı zamanda hava burcu oldukları için konuşkanlardır. Terazi, etrafındaki insanlara kendilerini değerli hissettirmesini bilen bir burçtur. Bir Koç veya Aslan kadar fikirlerini yüksek sesle dile getirmeseler de laflarını esirgemezler.

Yay (22 Kasım – 21 Aralık)

Ateş burçları Koç ve Aslan gibi,  Yay da akıllarından geçenleri söylemekte sorun yaşamaz. Dürüstlüğe önem verirler ve doğrudan iletişim kurarlar. Koç’tan bile daha açık sözlüdürler. Yay burcu hayatın her kesiminden insanla tanışmayı sever. Astrolog Honigman “Farklı dildeki konuşabilmek için dil öğrenirler ve sesi olmayanlar için konuşurlar” diyor. Yönetici gezegenlerinin Jüpiter olması, onların eşsiz bir cömertliğe sahip olmasını sağlar. Bu nedenle; açık sözlü, dürüst ve iyi niyetlidirler.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI