Ana SayfaGüzellikEn Cesur Sarışınlar için Geliştirildi: Kérastase Blond Absolu Cicaextreme Serisi

En Cesur Sarışınlar için Geliştirildi: Kérastase Blond Absolu Cicaextreme Serisi

Sarışın olmak, yapılan işlemler sebebiyle cesaret istiyor. Yeni Blond Absolu serisi ile Kérastase, farklı sarı saç tipleri için sunduğu benzersiz bakım ile sarışın olmak isteyen herkesi cesaretlendiriyor.
 
Kırılmalara yatkın, incelmiş saç tellerine sahip sarı saç severler, fazla işlem görmek zorunda kalan koyu saçlar ve elektriklenen, yoğun nem ihtiyacına sahip hassas sarı saçlar… Yeni Blond Absolu serisindeki ürünler tüm sarışınların sorunlarını çözmek için özel olarak geliştirildi.
 
Serinin yeni üyesi Le Bain Cicaextreme saç banyosu krem dokusu, içerisindeki Hyalüronik asit ve Edelweiss yağı ile bakım ritüelinin ilk adımından itibaren saçı yumuşatarak arındırıyor. En talepkar sarışınlar için geliştirilen Masque Cicaextreme maske ise, açma işlemi sonrası hasar gören saçı nemlendirerek %94* oranında güçlendiriyor ve saça eşsiz bir parlaklık etkisi sağlıyor. Serinin yıldız ürünlerinden Huile Cicaextreme bakım yağı, hafif dokusu ile işlem görmüş hassas sarı saçları güçlendirirken, Cicaplasme saç kremi saçı elektriklenmeye karşı koruyor. Eşsiz sarışın bakım serisine yeni katılan Serum Cicanuit gece serumu ise saçta açma işlemi sonrası meydana gelen hasarı belli ölçüde azaltıyor, saçlar kullanım sonrası %74** daha nemli bir hale geliyor. Yatmadan önce uygulanan Serum Cicanuit gece serumu, uykunun mucizevi etkisi ile birlikte ertesi güne daha güçlü bir sarışın olarak uyanmanızı sağlıyor.
 
Kérastase’ın özel açma işlemi sonrası bakım serisi Blond Absolu ile ünlü esmer Emily Ratajkowski bile sarışın olmaya göze aldı. Yeni Cicaextreme ürünleri ile beraber Blond Absolu serisine güvenen Ratajkowski, Haziran ayında tüm endişelerini geride bırakıp sarışın oldu.
 
Yeni Kérastase Blond Absolu Serisi ile cesur ol, sarışın ol!
 
*Şampuan ve maskenin birlikte kullanımı sonrası Instrumental Test
** Cicanuit gece bakımı uygulamasından sonra Instrumental Test
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI