Ana SayfaGüzellikEn iyi 10 rimel

En iyi 10 rimel

Etkileyici gözler ve derin bakışlar… Rimel, bir makyajın vazgeçilmezlerinin başında gelir.

Ancak hangi rimeli kullanacağınıza karar vermek çoğu zaman hiç kolay değildir. Zira rimellerin hepsi kirpiklere farklı özellikler kazandırır. Örneğin, kısa kirpiklere sahipseniz rimel alırken, uzatıcı etkisi olanları tercih etmelisiniz. Kirpikleriniz çok yoğun değil ve dolgun görünmüyorsa, hacim artırıcı rimeller tam size göre.

Göz renginiz de rimel seçiminde önemli bir etken. Siyah saçlıysanız siyah ve uzatıcı olan rimelleri kullanarak daha etkileyici bakışlar elde edebilirsiniz. Özellikle cilt makyajınızı hafif tutup, kirpiklerinize uzatıcı etkisi olan bir rimel uygulayın, kırmızı rujla tamamladığınız makyajınızla tüm bakışları üzerinize çekebilirsiniz. Yeşil gözlere sahipseniz rimelinizi yoğun kullanmaktan çekinmeyin. Hacim veren rimeller kullanılarak derin bakışlar elde edebilirsiniz. Yeşil gözlere derin ve buğulu ifadelerin çok yakışığını unutmayın. Gözleriniz mavi tonlardaysa, gözlerinizi ön plana çıkarırken, kirpikleriniz doğal göz renginizin önüne geçmesin. Hafif uzunluk veren bir rimel sizin için yeterli olur. Kumralsanız, her zaman saç renginizden bir kaç ton koyu rimel kullanmaya özen gösterin.

Gece makyajında ise rimelinizi birkaç kat daha fazla üstünden geçerek, daha belirgin kirpikler elde edin. Hatta rimelinizi göz kalemiyle destekleyerek etkisini artırabilirsiniz. 

Seçtiğimiz en iyi 10 rimeli, özelliklerini ve fiyatlarını öğrenmek; hangisinin sizin için doğru rimel olduğuna karar vermek için fotogaleriye tıklayınız. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI