Ana SayfaModaEn Sıcak Tutan Sonbahar Trendi: Devetüyü Rengi

En Sıcak Tutan Sonbahar Trendi: Devetüyü Rengi

Minimalist ve Natürel

İlkbahar ve yaz koleksiyonlarını dikkatli takip edenler farketmiştir ki moda dünyasında minimalist bir akımın rüzgarı kendini hissettirmeye başlamıştı. Merakla beklenen Sonbahar/Kış 2010/11 defilelerinin zamanı sonunda geldiğinde tasarımcıların minimalist yaklaşımı iyice benimsediğini ve koleksiyonlarında vurguladığını gördük.

70lerin modası devetüyü rengi de bu amaca hizmet etmek üzere geri dönüyor. Zengin ton seçenekleriyle Sonbahar/Kış defilelerinde oldukça fazla yer bulan devetüyü rengi, ten rengiyle olan uyumu nedeniyle natürel bir şıklık elde etmemizi sağlayacak. Bu sonbahar her türlü kıyafetten her çeşit aksesuara devetüyü renkli parçalar kullanacağız. Devetüyü renginin en büyük avantajı kendi tonları arasında ya da tek ton halinde rahatça kullanılırken diğer her renkle de kolayca kombine edilebilmesi.

3.1 Phillip Lim

Devetüyü rengini palto ya da ceket olarak kullanırken çok desenli parçaları tercih etmeyin. Kemer, kürk ve çantayla kıyafetinizi zenginleştirmeniz daha hoş ve hafif gözükmenizi sağlayacaktır. Siyahın boğuculuğundan ve ağırlığından kaçıyoruz!

 

Dries Van Noten

Sizin için gelecek sezon alınması zorunlu parça olarak devetüyü rengi pardesüyü seçtik. Altına isterseniz bir elbise, isterseniz şık bir loafer içine dize kadar çorap, isterseniz de son moda bol pantolonlardan giyin, bu parça tarafından hayal kırıklığına uğramayacaksınız. Hem maskülen hem de feminen kullanabileceğiniz pardesünüz için havalar soğumaya başladığında uygun bir kürk yakalık edinmeyi unutmayın. (Kürkün gerçek olmaması kaydıyla.)

 

Prada, Gucci, Chloe, Michael Kors

Bütün bir kış kat kat geçmeyecek tabii ki. Katıldığınız davetlerde göz kamaştırmak için çıplaklığı ve doğallığı ön plana çıkaran tek tonda devetüyü rengi elbiseleri tercih edin.


Stella McCartney

Çanta ve ayakkabı meraklılarına gelecek sezon alışveriş yapmak için devetüyü bahanesi var.

Çantalar: Louis Vuitton, Ayakkabılar: Gucci, Gucci, Christian Louboutin, Vivienne Westwood, Prada

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI