Ana SayfaModaEnmoda 2013-14 Kış Koleksiyonu

Enmoda 2013-14 Kış Koleksiyonu

Kampanya görselleri için Didem Soydan`ın kamera karşısına geçtiği, moda ve stil danışmanlığını Mert Aslan ve Buse Terim’in yaptığı koleksiyon ilhamını ‘Sokakta Safari’ temasından alıyor.

Kent yaşamının vahşi doğayı andıran kaotik ortamında şehirli kadının hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen Enmoda “Sokakta Safari” koleksiyonu sezonun öne çıkan desen ve modellerini biraraya getiriyor. Bu sonbaharın öne çıkan trendleri ekose, leopar, kazayağı ve floral desenlerin öne çıktığı koleksiyon maskülen kesimleriyle de dikkat çekiyor.

Mehtap Elaidi, koleksiyonu şu şekilde anlatıyor: “2013-14 Sonbahar/Kış koleksiyonunda Sokakta Safari teması etrafında Enmoda kadınının bir “jungle”ı andıran kaotik şehir yaşamında hayatını kolaylaştıracak ancak bunu sezonun trendlerini yakalayarak yapmasına olanak tanıyacak birbiri içinde kombinlenebilen bir tasarım anlayışı ile hareket ettik. Sezonun trendlerinden bomber ceketler leopar ve ekose desenleri ile buluşurken tüp eteklerle sweatshirtlerin birlikteliği şehirli kadına şık ama rahat bir duruş sağlıyor. Erkek kesimli ceket ve pantolon takım 90’ların ruhuna gönderme yaparken erkek kumaşlarının kuplu elbiselerde kullanılması maskülen dişiliğin habercisi niteliği taşıyor. Farklı desenlerin birarada kullanıldığı koleksiyon şehirli kadına sınırlarını kendi çizme hakkını tanıyor.”

Moda çekimlerini ünlü fotoğrafçı Ümit Savacı’nın gerçekleştirdiği koleksiyon farklı desenlerle Safari’nin vahşi cazibesini bu sezon modasıyla birleştirdiler. Bu özel koleksiyon sadece Enmoda.com’da satışta. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI