Ana SayfaGündemErdal Beşikçioğlu Ama Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku Röportajı

Erdal Beşikçioğlu Ama Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku Röportajı

Oynadığı Behzat Ç. dizisi ile uzun süre adından söz ettiren oyuncu Erdal Beşikçioğlu, Türkiye`de izleyicilerin ön yargılarla çok erken karar verdiklerini ve sanatçıları birer ideolojik simge olarak gördüklerini söyledi.

MBC4 kanalında Zeynep Özek’in hazırladığı ‘Turki Ekstra’ programında vizyona kısa süre önce giren ‘Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku’ filminin başrol oyuncuları ile yapılan röportajda, Erdal Beşikçioğlu, rol arkadaşı Sezin Akbaşoğulları için "Çok rahat bir partner Öyle olduğu için de bir aşk filminde utanma duygumuzu ortadan kaldırdık açıkçası" dedi.

Beşikçioğlu sözlerine şöyle devam etti:
"Seyirci çok erken karar veriyor. Hikayeyi izlemeden ön yargı ile değerlendirmeye kalkıyor. Değerlendirirken bizleri ideolojik bir simge halinde değil de karakteri canlandıran oyun kişileri olarak görürlerse çok daha sağlıklı eleştiriler olacağını düşünüyorum."

Filmde, ‘Müzeyyen’ karakterini canlandıran Sezin Akbaşoğulları, böyle bir filmde birbirini tanıyan iki oyuncunun karşılıklı oynamasının bir avantaj olduğunu belirtti. Akbaşoğulları; "Benim için öyle oldu. Özellikle Erdal Beşikçioğlu gibi bir oyuncu ile birlikte oynamak da çok şahane bir şeydi" dedi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI