Ana SayfaErkek ModasıErkekler için diz altı çorap

Erkekler için diz altı çorap

Kadınlardan sonra erkekler için de diz altı çoraplar bu sezon gündemde. Estetik görünümün yanı sıra rahatlık arayan erkekler bu kışı sıcak geçirecek. Pantolon paçalarının altından tenin görünmesini önleyen diz altı çoraplar, yaklaşan soğuk günlerde ayağı sıcak tutarak vücut ısısının dengelenmesini sağlayacak.

Çorap Terzisi’nin Sports başlığı altında topladığı spor çorapların yanında, erkek çorabı modellerini iki ana grupta topluyor. Çorap Terzisi’nin Casual ürün grubunda, giyimine özen gösteren erkekler için, yoğun iş temposu içinde onlara kendilerini iyi hissettirecek 6 farklı model seçeneği yer alıyor. Luxury grubunda ise, elit ortamlar için erkek giyiminde prestiji tamamlayan 7 farklı model buluyor. Tüm çorap grupları ve modelleri için, 37-48 numara arasında ayak ölçüsüne bire bir karşılık gelen ölçüde kişiye özel çorap üreten Çorap Terzisi, her modelin 4 farklı konç boyu ve 5 ayrı renk alternatifi arasından seçim yapabilme ayrıcalığı sunuyor. Diz altı seçeneği, Çorap Terzisi’nin Casual ve Luxury grupları altındaki 13 farklı farklı modelin tüm renklerinde yer alıyor. 

Çoraplar adrese teslim ediliyor

Çorap Terzisi’nin internet üzerinden olan satış sitesi kanalıyla, Türkiye’nin her yerinden 7 gün 24 saat online sipariş verilebiliyor. Kişiye özel çorap siparişleri, aynı zamanda Çorap Terzisi’nin 444 1 825 numaralı Müşteri Danışma ve Sipariş Hattı’ndan, telefonla da bildirilebiliyor. Çorap Terzisi, sipariş edilen çorapları, iplik hammaddesinden, konç boyuna kadar pek çok detay için, 3000 farklı seçenek arasından, kullanıcısının tercihleri ve fiziksel özelliklerine uygun olarak, 5 gün içinde kişiye özel üretiyor.  Çorap Terzisi, çorap siparişlerini UPS Kargo ile Türkiye’nin her yerinde müşterilerinin adreslerine kadar ulaştırıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI