Ana SayfaErkek ModasıErkeklerde kadife modası

Erkeklerde kadife modası

Son iki dönemdir erkek modasında yer alan biraz daha cesaret isteyen ya da feminen bulunan trendleri sevmeyenlere bir müjdemiz var. 2012/13 kış döneminde daha maskülen bir trend olan ve babalarımızdan bugüne kalan kadifeler geri dönüyor.

İlk olarak Bağdat`ta ortaya çıkan daha sonra İngiltere`ye sıçrayarak asaletin ve soylu sınıfın simgesi haline gelen kadife, bu kış Alexander McQueen`den Burberry defilelerine kadar heryerde karşımıza cıktı. Kış aylarında giyeni sıcak tutan bir özelliğe sahip olan kadifeler, sezon şovlarında pantolon, ceket, gömlek hatta ayakkabı olarak karşımıza çıktılar. Babadan kalma renklerin yanında değişiklik isteyenler için sarı, kırmızı, yeşil ve mavi olarak da üretilen bu kumaş, nasıl kombinlenmeli? Maskülen bir görüntü elde etmek için baştan aşağı koyu renk bir kadife takım giyebilir ya da spor gömleğinizi renkli bir kadife pantolonla tamamlayarak tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. Eğer bütün olarak baktığınızda kadifeyi feminen buluyorsanız Gucci`nin koleksiyonunda yer alan kadife bir çantayı işe giderken kolaylık sağlamak için yanınıza alabilir ya da Alexander McQueen`in tasarladığı kurukafalı loaferları giyerek daha yalın ama sezon trendini takip eden bir look elde edebilirsiniz.

Fotogaleriye tıklayarak kadifeyi tasarımcıların gözünden inceleyebilir ya da hangi markadan nasıl bir ürün satın alabileceğinize karar verebilirsiniz.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI