Ana SayfaErkek ModasıErmenegildo Zegna 2011 İlkbahar koleksiyonu

Ermenegildo Zegna 2011 İlkbahar koleksiyonu

Ermenegildo Zegna İlkbahar/Yaz 2011 Koleksiyonu, Nişantaşı ve İstinyePark mağazalarında müşterilerin beğenisine sunulmaya başlandı.

Ermenegildo Zegna`nın ikinci yüzyılının ilk koleksiyonunda, stil ve yenilikçilikteki mükemmellik vurgulanırken  gerçek bir Avrupalı centilmenin portresi çizildi. Estetiğin canlılığı ile ölçülü bir vurdumduymazlık karıştırılarak yeni bir özgürlük keşfedildi.Çok yönlü bir yaşam tarzına sahip, meraklı, her durumda en iyiyi yaşamaya hazır ve şık centilmenin mükemmel gardırobu yaratıldı. İster resmi ortamlarda olsun, isterse boş zamanlarda, İtalyan tarzı, yenilikçilik, konfor ve performansın bileşimiyle sunuluyor.

Her zaman en yüksek kalitede ve çok hafif olan kumaşlar Zegna imzasına sahip. Sezonun önde gelen yenilikleri arasında “Silko” ve   “Micro Silk” (Micro İpek)  yer alıyor:

“Silko”, Zegna tarafından geliştirilen yeni bir pamuk ve ipek gabardin`den çok cepli spor blazer ceket; napa deri kenarlara ve deri kayışlara sahip. Rahat lüksün en güzel ifadesi olan bu ceket "hafif tarz" aksesuarlarla birlikte kullanılabiliyor; örneğin yumuşak geyik derisinden, kayış saplı Boston çanta ve klasik dana derisinden, örgülü kayış ayrıntıları olan yumuşak mokasenlerle.

 “Microsilk” Zegna tarafından yazlık hafif  dış giysiler için geliştirilen yeni bir kumaş… Yumuşak ve lüks dokusunu, su geçirmeyen performansını bir reçine zarla işlemden geçirilen saf ipek liflerinden alıyor. Ermenegildo Zegna İlkbahar Yaz 2011 Koleksiyonu, deri ayrıntıları olan Microsilk kapşonlu parkayı öneriyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI