Ana SayfaModaEscada John Sounders işbirliği

Escada John Sounders işbirliği

Escada, 1994 yılından beri Escada Sport etiket imzası ile lüks spor giyim koleksiyonları üretmektedir. Ultra-giyilebilir kumaşlar ve Escada’nın canlı renklerinin birleşimi ile markanın spor-şık grubu oluşturulmuştur. Saunders’ın Escada Sport için hazırladığı kapsül koleksiyonu "klas-kadınsı, rahat-şık, modern şekiller ve çarpıcı renklerle “şimdi alın / şimdi giyin" sloganı ile stilleri ve sezonun ilk günleri için hazırlanmış öğeleri içermektedir. Her zaman kadınsı bir siluet ile parlak renkli, baskı ve desenleri ile marka kimliğininin ana öğelerini içermektedir.

Jonathan Saunders, Miami Art Deco mimarisinin, 40 lar ve 50 lerin moda fotoğrafçıları Erwin Blumenfeld, Irving Penn ve Claire McCardell’in Amerikan spor siluetlerinin çizgilerini yansıtmaktadır. Koleksiyon, Escada Sport kadınına bütün bir görünüm veya parçaları ayrı ayrı kullanarak farklı bir stil oluşturacak basit ve renkli  baskıların birarada kullanılması ile hazırlanmıştır.

BFC / Vogue Moda Fonu adayı, Escada Sport Resort 2012 kapsül koleksiyonu için, deri aksesuarlar da dahil olmak üzere yaklaşık 20 parça tasarım yapacak. Ürünler ilk defa Londra ve Paris`te teşhir edilecek.

Jonathan Saunders, Resort 2012 Escada Sport koleksiyonu ile Türkiye Escada mağazalarında yerini almaya hazırlanıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI