Ana SayfaYaşamEskisi Gibi Hazırlanan, ‘Eski Tadında’ İçecekler

Eskisi Gibi Hazırlanan, ‘Eski Tadında’ İçecekler

Katkısız, yerli ve doğal gıdaya odaklanan e-ticaret markası Eski Tadında, soğuk içecek seçeneklerini genişletiyor. Glikoz şurubu, koruyucu, raf ömrü uzatıcı, aroma verici gibi katkı maddelerini içermeyen ürünler, sıcak yaz günlerinde sağlıklı ve lezzetli alternatifler olarak öne çıkıyor. Tamamen evlerimizde yapılageldiği gibi hazırlanan soğuk içeceklerde, Eski Tadında’nın diğer ürünlerinde de olduğu gibi, sadece gereken tariflerde, gerektiği kadar ve yalnızca pancar şekeri kullanılıyor.
 
Geleneksel şerbetler hem lezzetli hem de şifalı
Soğuk içecekler içerisinde son dönemde en çok ilgi çekenler geleneksel şerbetler. Reyhan, demirhindi, Osmanlı ve hibiskus şerbetleri, ustaları tarafından damakta en iyi lezzeti bırakacak şekilde hazırlanıyor. Lezzetinin yanı sıra, içeriğindeki faydalı bitki ve baharatlarla da şifaya, sağlığa en çok ihtiyaç duyulan bu dönemde iç rahatlığıyla tüketilecek birer alternatif olarak öne çıkıyor.
 
Organik limonlardan, kendi mutfağımızdaki gibi limonata
Eski Tadında’nın çok sevilen bir diğer ürünü ise limonatası. Limon tuzu, glikoz şurubu gibi katkı maddeleri kullanılmaksızın, ısıl işleme maruz kalmadan, evlerimizdeki gibi hazırlanan limonatada, markanın kendi üretimi organik limonlar ve pancar şekeri kullanılıyor.
 
Sentetiksiz, cam şişede fermente kombucha çayı
Probiyotik özelliği, kolay içimi ve lezzetiyle giderek daha fazla kişi tarafından tüketilen kombucha da, Eski Tadında’dan temin edilebilir. Yeşil çay ile hazırlanan, düzenli beslenerek devamlılığı sağlanan kombucha mantarı ile fermente edilen kombucha çayları, cam kaplarda fermente edilerek yine cam şişelerde sunuluyor. Koruyucu, katkı maddesi, sentetik asitler ve herhangi bir diğer sentetik içermiyor.
 
Soğuk yeşil çay ve soğuk kahve de satışta
Farklı damaklara hitap edecek şekilde genişlemeyi sürdüren soğuk içecek kategorisindeki yenilikleri, markanın tadım komitesi görüşleriyle yönlendiriyor. Eski Tadında, yakın zamanda soğuk yeşil çay, soğuk kahve ve taze organik meyvelerden üretilen ev yapımı kompostoları da ürünleri arasına ekledi, marka; soğuk çay ve kahve çeşitlerini arttırmak üzere çalışmalarına devam ediyor. Yulaf sütü, badem sütü, ayran, inek sütü gibi ürünler de Eski Tadında’nın sunduğu soğuk içecekler arasında yer alıyor.
 
 
Güvenilir gıdaya erişim sunuyor
Kimyasalsız, katkısız ve güvenilir gıdaya erişimi kendine dert edinen üç arkadaşın kurduğu Eski Tadında, bugün Türkiye’de gıda e-ticaretinde tanınan markalardan biri haline gelmiş durumda.  Eski Tadında, mücadeleci bir ruhla hareket eden, inatçı ve titiz bir ekip. Topraktan ürün aşamasına kadar kimyasal, koruyucu, raf ömrü uzatıcı, aroma verici ve benzeri hiçbir katkı maddesi içermeyen ürünleri müşterilerine sunmayı kendine amaç ediniyor.
 
Marka, müşterilerine sadece nasıl üretildiğini en ince detayına kadar kontrol ettiği, üretimden ambalajlamaya kadar titizlikle hazırladığı ve kendi çocuklarına da gönül rahatlığıyla yedirdiği ürünleri sunuyor. Organik meyve sebzeler, atalık tohumlardan tahıl ve bakliyatlar, kahvaltılıklar, süt ve süt ürünleri, baharatlar ve kuruyemişler, reçel, pekmez, konserve ürünler, doğal kişisel bakım ürünleri ile bebek ürünleri gibi geniş bir ürün gamı bulunuyor.
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI