Ana SayfaGüzellikessence’in Yeni Makyaj Serisi ile Yıldızların Gücü Sizinle

essence’in Yeni Makyaj Serisi ile Yıldızların Gücü Sizinle

Ateş, su, toprak ve hava elementlerini temsil eden “Fire”, “Water”, “Earth” ve “Air” serilerinde bulunan göz farı paletleri, nemlendirici&baz spreyler ve rujlar; elementlerin her burç üzerindeki etkisini anımsatıyor. Siz de yıldızınıza uygun makyaj serisi ile gerçek gücünüzü yansıtın!
 
Filozofların da inandığı dört ana elementin gücüyle tanışın! Doğanın gücünü simgeleyen ateş, su, toprak ve hava elementleri; essence’in sınırlı sayıda üretilen “My POWER is…” serisinde bir araya geliyor. 4 farklı renk ve içeriğe sahip göz farı paletleri, nemlendirici&baz spreyler ve rujlar; her burcun ait olduğu elementlerin özelliklerini vurguluyor. Mat veya parlak farlar, doğal taş içerikli nemlendirici&baz spreyler ve farklı tonda rujlar; sadece dış güzelliğinize değil, bu sezonda içinizdeki güce de damgasını vuruyor!
 
My POWER is… göz farı paleti
 
Ateş elementine ait Koç, Aslan ve Yay burçları için “Fire” göz farı paleti; yoğun sıcak turuncu ve kırmızımsı kahverengi tonlarıyla öne çıkıyor. Kırmızının gücünü içeren göz farı paleti, ateş elementi burçlarının hevesli, tutkulu ve eğlenceli özelliklerine vurgu yapıyor. Su burçları Yengeç, Akrep ve Balık için “Water” göz farı paleti, mavi ve turkuaz tonlarıyla dikkat çekiyor ve hassas, sezgisel, yaratıcı kişiliklerini yansıtıyor. Ayakları yere basan, sadık ve odaklanmış özelliklere sahip Boğa, Başak ve Oğlak burçları için “Earth” göz farı paleti, doğal tonlar barındırıyor. Eşsiz yeşil tonu ve doğal-toprak nüansları, toprak burçlarının kişisel özelliklerini temsil ediyor. Hava elementinin burçları İkizler, Terazi ve Kova’ya özel olan “Air” göz farı paletinde hem altın rengi hem de yumuşak nude tonlar göze çarpıyor ve hava burçlarının ışıltılı, meraklı ve bağımsız kişilikleri ortaya çıkıyor. 4 mini göz farı paletinin her biri, göz üzerinde kolayca yayılan, mat ve metalik bitişli toplam dokuz adet yüksek pigmentli göz farı içeriyor.
 
My POWER is… mat ruj
Süper hafif ve yüksek pigmentli rujlar, yoğun bir mat görünüm sağlıyor ve uzun süre kalıcı formülü ile kusursuz bir makyaja imzasını atıyor. Her elementin özellikleriyle eşleşen mat rujlar, 4 farklı rengi ile kendi elementinin göz farı paletleriyle mükemmel bir şekilde birleşiyor. Ateş elementi için derin koyu kırmızı, suyun gücü için parlak kırmızı-pembe tonu, toprağı simgeleyen sıcak bir nude ve hava elementindeki yoğun bir kırmızı meyve tonu, görünümünüzü tamamlıyor.
 
My POWER is… nemlendirici&baz sprey
Dört nemlendirici&baz sprey; cildi yoğun bir şekilde nemlendirirken, makyaj için en uygun şekilde hazırlıyor. Her birinin kendi elementine uyan bir kokusu bulunuyor ve ruh haliniz üzerinde olumlu etkisi olan değerli taşlar içeriyor. “Fire” spreyindeki ametist, sakinleştirici bir etkiye sahipken; “Water” elementinin kaya kristali, olumsuz duyguların serbest kalmasına ve kendi enerjinize odaklanmanıza yardımcı oluyor. Aventurin içeren “Earth” spreyinin topraklama etkisi, güven duygusu kazanmanıza destek veriyor. “Air” spreyindeki gül kuvars ise kendini sevmeyi teşvik ediyor.
 
 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI