Ana SayfaGüzellikEssie Addams Family koleksiyonu Türkiye`de

Essie Addams Family koleksiyonu Türkiye`de

Essie’nin Morticia Addams’ın tırnaklarına layık renklerden oluşturduğu Addams Family Koleksiyonu, yalnızca Addams Family sitesinden satışa sunulmuş ama oje meraklıları arasında özellikle çok koyu kırmızı ve petrole çalan gece mavisi rengi ile bir anda popüler olmuştu.

Essie’den aldığımız bir habere göre, bu harika ojelerden çok kısıtlı sayıda Türkiye’ye de gelecek. Yalnızca 200 kutu olan ojeler Essie Türkiye sitesinde satışa sunulacak.

Essie Türkiye’nin sahibi Deniz Sevgur, koleksiyonla ilgili Trendus’a şu açıklamayı yaptı:

"Essie`nin senede 4 defa çıkardığı sezon koleksiyonları yazın çıkan düğün koleksiyonu ve aralarda çıkan sürpriz renklerimizle müsterilerimizi hep bir heyecan içinde tutmaya özen gösteriyoruz. Mesela bu yaz çikan Resort ve Yaz koleksiyonundan sonra sadece Temmuz ayında çıkan Addams Ailesi’nden Bebe Neuwirth ile ortaklaşa yapılan ve Addams Ailesi’nden esinlenerek adlandirilan, dünyada 5000, Türkiye’de 200 adeti satışa çıkan 3 renk ojemiz var.

Bone Chilling White, Midnight Tango ve Blood Curdling Red. Bunları kısa süre içinde sitemizden temin edebilirsiniz."

Sokakta yürürken "Ojenizi nereden aldınız?" diye durdurulacağınızı garanti eden renkleri kaçırmayın. Biz kendimizinkini ayırttık bile.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI