Ana SayfaGüzellikEssie ojeleri ile tırnaklarınız gökkuşağı gibi

Essie ojeleri ile tırnaklarınız gökkuşağı gibi

Kalitesi ve sıradışı renkleriyle 30 yıla yakın bir süredir dünya kadınlarının tercihi olan Essie, geniş renk yelpazesiyle Sephora müşterileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Şıklığı ve kalitesi ile birçok ödül kazanmış, uluslarası moda ve güzellik dergilerinde ve seçkin güzellik merkezlerinde yer alan, bakımına önem veren modern kadının tercihi olan marka, eşsiz renkler barındıran oje koleksiyonuyla, tırnak bakımını keyifli bir hale getiriyor.

Moda dünyasına ilham veren Essie`nin en dayanılmaz yanı her tarza ve her kıyafete uygun renk alternatifini skalasında barındırması…Adeta bir tırnak modası yaratıyor. Açık ve doğal tonlardan koyu tonlara, uçuk ve canlı birbirinden şeker renklere kadar herkese dilediği rengi bulma fırsatı sunan Essie, tırnakların zarar görmesini de önleyerek size daha kuvvetli tırnaklar ve bakımlı eller kazandırıyor.

Essie asetonları ise; tırnağın yapısını bozan, üst katmanına zarar veren, sarartan veya kırılmasına neden olan Formaldehit, DBP veya Tuline gibi kimyasal maddeleri içermezken; aksine tırnaklara faydalı olan gliserin, vitaminleri ve okaliptüs yağı gibi nemlendirici içeriklerle zenginleştirilmiş olup, sağlıklı bir kullanım sunuyor.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI