Ana SayfaYaşamEstee Lauder Meme Kanseri Bilinçlendirme Kampanyası

Estee Lauder Meme Kanseri Bilinçlendirme Kampanyası

Estee Lauder Şirketler Grubu; Yönetim Kurulu Üyesi Evelyn H. Lauder başkanlığında yürüttüğü Meme Kanseri Bilinçlendirme Kampanyası ile meme kanserine erken teşhisin önemine dikkat çekmek için uzun yıllardır çalışmakta.  

Bu seneki kampanyanın sloganı: “Paylaş. İlet. Önle”.  Kampanya, tüm erkek ve kadınları, tanıdıkları herkesle iletişime geçerek meme sağlığının ve erken teşhisin önemini paylaşmaları için cesaretlendiriyor.
Bu kapsamda, 22-23 Ekim 2010 tarihlerinde Estee Lauder Companies sponsorluğunda Türkiye’ye gelecek “En seçkin caz vokalisti”, “yaşam boyu başarı ödülü” gibi bir çok ödülün sahibi Sheila Jordan; Istanbul Jazz Center’da sahne alacak. Özel konukların katılacağı geceden elde edilecek gelir Türkiye Meme Vakfı’na bağışlanacak.
Ayrıca ekim ayı boyunca, tüm dünyayla aynı anda Türkiye’de de Estee Lauder Companies standlarında ve yaklaşık 200 üyesi bulunan Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği’nin de desteği sayesinde pek çok eczanede pembe kurdele ve eğitici materyaller dağıtılarak insanlara erken teşhisin önemini hatırlatılacak.
Meme Kansersiz bir dünya için destek verin
Bu yıl Estee Lauder Companies markalarından Aramis, Tommy Hilfiger Toilets, Jo Malone markaları kampanyaya destek verirken, Estee Lauder, Darphin, Clinique, Crema De LAMER, DKNY ve Bobby Brown kampanya için seçilen özel ürünlerinin satışlarından elde edilen gelirin bir bölümünü Meva Vakfı’na bağışlayacaktır. Geçtiğimiz yıl Meva Vakfı’na yapılan bağış ile 500 kadına mamografi çektirme imkanı verilmiştir. Bu yıl ise hedef çok daha büyük. 
2010: Türkiye’de Meme Kanseri Bilinçlendirme  Kampanyası
 
…  22-23 Ekim 2010 tarihlerinde Estee Lauder Companies sponsorluğunda Türkiye’ye gelecek “En seçkin caz vokalisti”, “yaşam boyu başarı ödülü” gibi bir çok ödülün sahibi efsanevi caz vokalisti Sheila Jordan; Istanbul Jazz Center’da sahne alacak. Özel konukların katılacağı geceden elde edilecek gelir Türkiye Meme Vakfı’na bağışlanacak.
… Kampanya kapsamında, her yıl Meva Vakfı’na yapılan bağış ile 500 kadına mamografi çektirme imkanı verilmiş.
… Kampanya kapsamında geçtiğimiz yıllarda Kız Kulesi, Adile Sultan Yalısı ve Küçüksu Kasrı gibi tarihi mekanlar aydınlatılarak medyada gündem yaratılmış.
… Kampanya kapsamında Estee Lauder, Darphin, Clinique, Crema De LAMER, DKNY ve Bobby Brown kampanya için seçilen özel ürünlerinin satışlarından elde edilen gelirin bir bölümünü Meva Vakfı’na bağışlayacak.
Bu ürünler:
Kadınsı, hareketli, canlı ve neşeli Estee Lauder Pleasures Bloom, sizi anında canlı pembe şakayık ve menekşelerin ışıldadığı, renkli yapraklar ve lezzetli meyvelerin olduğu bir tarlaya taşıyor.
Darphin Intral Soothing Cream, içeriğindeki Bisabolol, Orkide özü ve E vitamini ile cildi nemlendirip yatıştırırken, sentetik koruyucu, suni renk veya koku da içermeyen doğal formülü cildinizi hassasiyete karşı korur.
Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion: Cildin nem ve yağ dengesini yeniden yapılandıran Clinique’in en iyi satan nemlendiricisi. Özel Meme Kanseri Bileziği ile sadece Clinique Beyoğlu Mağazasında satışa sunulmakta.
Clinique Great Lips Great Cause Lip Gloss Set : Dudaklarınızı birbirinden canlı ürünlerle renklendirirken Meme Kanserinin önlenmesine de katkıda bulunun.
Özel BCAC kutusu icerisinde yüzün bütününe veya sadece gözlere anında ışıltı ve parlaklık kazandırmak isteyen herkesin kullanabileceği Bobbi Brown Shimmerbrick.
Creme de La mer: Creme de La Mer ile cilt kısa bir süre içinde daha yumuşak, daha sıkı ve gözle görünür şekilde pürüzsüz bir hal alır, Ciddi kuruluk ve hassasiyet problemleri dahi iyileşme gösteriyor.
DKNY Fresh Blossom: Baharın ilk tomurcuğu kadar hoş, narin ve enerji veren. Ruhunuzu yenileyen bu feminen parfüm, lezzetli meyve ve narin çiçeklerin karışımından oluşuyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI