Ana SayfaGüzellikEstee Lauder Revitalizing Supreme Eye Balm

Estee Lauder Revitalizing Supreme Eye Balm

Tüm Yaşlanma Belirtilerine Karşı Eye Balm, göz çevrenizdeki tüm ana yaşlanma belirtilerini hedef alır: çizgi, kırışıklık, gözle görülür yaşlılık belirtileri ve yorgun görünüm, sıkılık kaybı. Tüm Yaşlanma Belirtilerine karşı göz ve yüz ikilisi. İçeriğindeki IntuiGen Teknolojisi cildin “ana şalter”ini harekete geçirerek cildin yaşlanma karşıtı kanallarını etkinleştirir; mat, çizgili ve kırışık, sıkılığını kaybetmiş görünüme karşı aynı anda savaşıyor. 
Ürünün Yararları
1. Yeniden Canlandırır – Yüz ve Göz çevreniz daha dolgun, sıkı, çizgileri azalmış ve aydınlık bir görünüme kavuşur.
2. Besler – Yüz ve Göz çevrenizin tüm nem ihtiyacını karşılar, daha sağlıklı, yumuşak ve pürüzsüz bir görünüm sağlar.
3. Gençleştirir – Yüz ve Göz çevrenizin daha genç görünmesi için gereken onarım ve yeniden yapılanma sürecine zaman kazandırır.
Sadece 4 hafta içerisinde deneyenlerin %92’sinin hem cildinde hem de göz çevresinde daha sıkı bir görünüm kazandığı gözlendi. 
Supreme Eye özel balm yapısı ile serum kıvamındadır. Ürün bu özel yapısı sayesinde göz çevreniz için “nem maskesi” olarak da kullanılabilme özelliğine sahiptir. Yani Revitalizing Supreme Eye-Balm çok amaçlı yaşlanma karşıtı göz serumu aynı zamanda çok kullanımlı olma özelliğine de sahiptir.
Daha yoğun kıvamlı yapı cildinizin öncelikle nem ihtiyacınızı karşılar, ardından çizgi ve kırışıklıklarınız, sıkılık kaybınız ve yorgunluk görünümüz ile savaşır. Tüm endişelerinizin çözümünü tek bir üründedir. Kullanım: Sabah ve Akşam göz çevrenize uygulayın. Anında nem ve gençleştirme etkisini arttırmak için, haftada 1 defa göz maskesi olarak uygulayın: göz çevrenizde 2 dakika bekletin, kremin fazlasını bir peçete yardımı ile temizleyin. – Satış fiyatı: 160 TL
Estée Lauder’ın tüm yaşlanma belirtileri ile savaşabilen, çığır açan teknolojileri ile cilt bakımına yepyeni bir bakış getiren Revitalizing Supreme ailesinin yaratıcı ekibinden Dr. Pernodet ile yeni  göz kremleri hakkında sizin için konuştuk:
Estee Lauder’ın farklı göz çevresi problemleri için pek çok göz kremi var. Peki Revitalizing Supreme Göz Kremi’nin yaratılış fikri nasıl ve hangi noktada ortaya çıktı?
Revitalizing Supreme yüz kremini ilk olarak; güzellik ve yaşlanma karşıtı çözümlere basit ve geniş çaplı bir yaklaşım arayan, modern Avrupalı kadının ihtiyaçlarını karşılamak için geliştirdik. – onun isteği, cildinin değişen ihtiyaçlarını önceden tahmin etmek üzere geliştirilmiş çoklu görevli bir kremdir. Yeni Revitalizing Supreme Göz Kremi, yüz kreminin tüm faydalarını şimdi göz çevresine getiriyor.
Revitalizing Supreme Göz Kremi için Çok Amaçlı ve Çok Yönlü Krem tanımını yapıyorsunuz. Tam olarak ne demek istediğinizi açıklayabilir misiniz?
Supreme göz kremi tüm yaşlanma belirtileriniz ile savaşır ve bu sebeple çok amaçlıdır. Çığır açan teknolojimiz ile cildinizde başlayan henüz gözle dahi görülmeyen yaşlanma belirtilerini önceden fark eder ve bu belirtiler oluşmadan onlara karşı savaşarak oluşmalarını engeller. Bu sebeple çizgi, kırışıklık, sıkılık kaybı, dolgunluk kaybı, nemsizlik tüm ihtiyaçlara cevap verebilir. Çok Yönlü olması da kullanım şeklini belirtmektedir. Gece ve gündüz göz kremi olarak kullanılan nemlendiricimiz özel balm yapısı ile aynı zamanda göz çevreniz için “nem maskesi”  olarak da kullanılmaktadır.


Araştırma ve geliştirme takımınız içerikler üzerine nasıl bir çalışma yaptı? Bu ürünün ardındaki teknoloji nedir? Ürünün yaratılma sürecini adım adım açıklayabilir misiniz? 
İlk etapta, yaşlanmayı yavaşlatmamıza yardımcı olan ilginç bir biyolojik yol bulduk. Bu, NrF2 geniydi. Bu yolu destekleyecek içerikleri bulmak için tetikleyiciler ile bu genleri birleştirdik. En güçlü ve güvenli formula bulmak çok uzun zaman alır. Revitalizing Supreme ürünümüzdeki yıldız içeriğimiz epigenetik alanında yaptığımız araştırmamızdan esinlendiğimiz IntuiGen Teknolojisidir. Bu teknoloji, cildin içinde çoklu yaşlanma karşıtı yollara dönüşen bir “ana şalter” olan cildin doğal Nrf2 aktivasyonunu destekteklemeye yardımcı olur. IntuiGen Teknolojisi, yıllardır laboratuvarımızdaki bir çok farklı içeriğin test edilmesi ile yaratıldı. Siyah Bambu özünün, cildin doğal Nrf2 aktivasyonunu desteklemede son derece güçlü ve etkili olduğunu keşfettik. Böylece yaşlanmanın çoklu belirtilerini hedef alan ciltteki önemli protein ve enzimlerin artmasına yardımcı olur. Bu da, hücresel fonksiyonun en iyi şekilde kullanılması için gerekli desteği elde etmemizi sağlar.
Bunlara ek olarak, Göz Balmı’nın yeni bir özelliği Üçlü Besleyici Kompleks’tir Triple Nourishing Complex. Bu kompleks, göz çevresindeki hassas cildin rahat, nemli ve sağlıklı hissedilmesine yardımcı olur. 
Bir krem ile balmın arasındaki fark nedir? Göz çevresinde krem yerine balm kullanmak sizce daha mı etkili sonuçlar doğurur? 
Ürünün besleyici özelliğini ifade etmek ve ekstra rahatlık için maske olarak da kullanabilmek üzere geliştirilen özel dokusunu açıklamak için, bu göz ürününe ‘balm’ dedik.
Tüm yaşlanma endişelerinin içinde göz çevresinin onarılması en zor bölge olduğu görüşüne katılıyor musunuz? Neden öyledir? 
Göz çevresi, yüzdeki cildin kalanına oranla %40-50 daha incedir. Bu yüzden, göz çevresi yüzdeki ciltten daha hassas ve narindir. Bu bölge, yaşlanma belirtilerini gösteren ilk bölgedir. Çevresel faktörlerin neden olduğu hasarları onarmak için mümkün olduğunca dikkatli olmak çok önemlidir.
Çok fazla göz ürünü kullanmaktan göz altında yağ bezelerinin oluştuğu düşüncesi sizce doğru mu?
Estee Lauder göz ürünleri, klinik ve güvenlik testlerinden geçer ve en hassas göz çevresinde dahi herhangi bir yan etkiyi en aza indirecek şekilde tasarlanmıştır.
Göz ürünlerini belirli bir masaj tekniği ile uygulamanın olumlu etkileri arttırdığı doğru mu? Masaj, kılcal damarlardaki kan dolaşımına yardımcı olur. Bu yüzden cilt hücrelerinize daha fazla besin ve oksijen taşıyarak yardım eder. Bu da, hasarları onarırken hücrelerin daha fazla enerji elde etmesini sağlar. 
Bu bir ilandır.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI