Ana SayfaGüzellikEstee Lauder Time Zone Night Anti-line Wrinkle

Estee Lauder Time Zone Night Anti-line Wrinkle

2009’da, Estée Lauder, kırışıklık karşıtı nemlendiriciyi, Time Zone ile yeniden keşfetmiş ve bu buluş ile,  cilt bakımı biliminde yeni bir çığır açmıştı. Şimdi, yeni Estée Lauder TIME ZONE NIGHT ANTI-LINE/WRINKLE CRÈME’i sundu. Krem, güçlü formülü ile  cildi nemlendirirken, çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azaltarak, parlak ve genç bir görünüm kazandırıyor. 

Cilt her gece, yumuşaklığı ve genç görünümü için, onarılmaya, yenilenmeye ve kolajen yapılandırmaya ihtiyaç duyar. İlave olarak cilt, gece boyunca, gündüze kıyasla daha fazla nem kaybeder. Gece boyunca gelişen bu kritik süreç ile bağlantılı olarak, yeni  TIME ZONE NIGHT ANTI-LINE/WRINKLE CRÈME, çizgi ve kırışıklık karşıtı hedefli teknolojileri ile cildin göründüğü yaşı daha genç bir görünüme kavuşturuyor. 

Yeni Time Zone Night Anti-Line/Wrinkle Crème’in duygularınızı harekete geçirip dinlendiren, hafif ve modern bir imzası var. Üst notalarında, leylak, frezya ve pembe hatmi, orta notalarında beyaz orkide, mor iris ve zambak kullanılmış. Tahiti vanilyası, kremsi sandalağacı, beyaz cedar ile tamamlanmış, yumuşak miskler ile bitirilmiş. Uyku vakti için rahatlatıcı bir kokuya sahip. 

Her cilt tipine uygun olan krem, cildi, rahatlamış ve ipeksi-yumuşaklıkta kılıyor ve her gece, onarım serumunuzdan sonra kullanılması tavsiye ediliyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI