Ana SayfaModaEtro 2012 İlkbahar koleksiyonu Beymen`de

Etro 2012 İlkbahar koleksiyonu Beymen`de

Etro, 2012 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu’yla Beymen mağazalarındaki yerini alıyor. Etro, yeni sezonda tasarımcısı Veronica Etro’nun dokunuşlarıyla şıklığı baştan yaratıyor.

Etro’nun gelenekselleşmiş baskılarındaki değişimler ilhamını fütürist sanatçı Fortunato Depero’dan alıyor. Çiçek ve şal desenleri yeni, modern bir görünüme kavuşurken geometrik desenler de egzotik havasıyla tasarımlara farklı bir soluk kazandırıyor. Yeni sezonda kullanılan desenlerin en önemli özelliği, desenlerin vücudun kıvrımlarını ortaya çıkaracak biçimde uygulanması oluyor.

İpek ve akıcı kumaşların kullanıldığı tasarımlar feminenliği simgelerken iğne işlemeleri ve geniş payetler Etro’nun ince işçiliğindeki profesyonelliği gözler önüne seriyor. V yakalı ve boyundan bağlamalı elbiseler, sıkı örgülerle örülen kısa şortlar ipek gömlekler, uzun ceketler, kimono montlar ve smokin ceketler koleksiyonun dikkat çekenleri arasında yer alıyor.

Koleksiyonun ana renkleri kayısı, nane, ahududu, limon, şeftali, krem ve buz mavisi ile lime yeşili ve turuncunun birleşmesinden oluşan şerbet tonları oluyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI