Ana SayfaDekorasyonEvinizi Yenilemenin Tam Zamanı

Evinizi Yenilemenin Tam Zamanı

Hala sokağa kabanınız ve şemsiyeniz ile çıkıyor olabilirsiniz; yine de kış mevsiminin donuk ve karanlık görünümünden sıyrılmaya evinizden başlayabilirsiniz. Yaşam alanınızda yenilikçi değişiklikler yapmak içinse 2017 dekorasyon trendlerine göz atmanızda fayda var.


(Crate&Barrel)

2017’nin en belirgin dekorasyon trendlerinin başında doğala dönüş geliyor. Doğal ve cilasız mobilyalar; ham, boyasız ahşap aksesuarlar evlerin en doğal parçaları olmaya aday. Ahşabın kutsanacağı bir sene olan 2017’de tuğla, kiremit gibi pişmiş topraktan yapılan malzemelerin de revaçta olduğunu görüyoruz. Dekorasyonda ‘yeni beyaz’ olaya aday bu tonlar özellikle rustik havaları ile evlere sıcaklık katacak.

Pantone’nin 2017 senesinin rengi olarak seçtiği ‘Greenery’ de dekorasyonun gözde rengi olacak. Özellikle beyaz ve hasırla uyumu göze çarpan yeşilin bu tonuna hem aksesuarlarınızda yer verebilir, hem de evinizi yeşil bitkilerle renklendirmek adına kullanabilirsiniz.

Ofis veya çalışma odası duvarlarına astığımız mantar panolar da birer dekorasyon öznesi olarak evlerimizde yer alacak. Sıcak dokusu ve geri dönüştürülebilir olma özelliği ile mantar, 2017’de masa tablası, sandalye ve aydınlatma ünitesi olarak karşımıza çıkıyor.

(IKEA)

2017’de göze çarpan bir diğer dekorasyon trendi ise kapitone dolgulu yatak başları. Ünlülerin evlerinde ve otel odalarında görmeye alışkın olduğunuz elyaf dolgulu kapitone yatak başları için yatak odanızda yer açmanızda fayda var. Özellikle pastel tonlarda, kadife kumaşla ve düğmelerle tasarlanan yatak başları, yatak odanızın havasını bir anda değiştirecek.

Hayatımızın neredeyse tamamına hakim olan teknolojik ürünlerden kaçmak için evinizde bir alan ayırmaya da hazır olun! Teknoloji her ne kadar hayatımızı kolaylaştıran bir unsur olsa da artık daha doğal ve sakin yerler aradığımız da bir gerçek. 2017 dekorasyon trendlerinden biri olan ‘kaçış noktaları’ da tam da bu arzuya hizmet ediyor. Evinizin aydınlık bir köşesine ahşap kitaplık üniteleri, el örgüsü battaniyeler, minderler, mumlar ve bitkilerle hazırlayacağınız bu köşe en çok vakit geçireceğiniz nokta olmaya aday.

Halihazırda mobilya ve dekorasyon ürünlerinde KDV oranı %18’den %8’e düşürülmüşken, ev dekorasyonunuzu baharı beklemeden yenilemenizi öneririz!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI