Ana SayfaYaşamEylül 2016 Burç Yorumları

Eylül 2016 Burç Yorumları

Ağustos’un ılık, tatlı açılarından sonra Eylül bir hayli sert başlayacak. 1 Eylül’de Başak burcunun 9.derecesinde gerçekleşen Güneş tutulması hayal kırıklıklarıyla dolu yeni bir dönemi getiriyor. Bu deneyim 15 Temmuz civarında yaşanmıştı. Aynı açının gölgesinde gelişen olaylar bu kez sağlık ve iş yaşamında yeni bir başlangıcı zorunlu kılacak. Güneş tutulmaları yenilik getirir. Başak burcunda bir tutulma sağlık ve iş alanında yenilik getirecek ancak;

Tutulma anında Temmuza damgasını vuran Satürn( engeller, otorite)-Neptün(düş kırıklığı) karesi yeniden tetikleniyor. Güneş( ego) bu durumun kıkırtıcısı. Egosal başlangıçlar, aşırı özgüvenli davranışlar, otoritelerin baskısıyla ve düş kırıklıklarıyla törpülenecek. Yeni bir T KARE. 

T Karelerin deprem de dahil bir çok şaşırtıcı, düş kırıklığı yaratan olayı tetiklediği doğru. Ayın ilk haftası boyunca yaşanan travma yeni bir hayata bizi hazırlayacak ve fakat etkisi gelecek 6 ay boyunca sürecek. İlk 7 günden sonra azalarak elbette. Tutulma anında Satürn-Mars kavuşumu, Jüpiter-Merkür kavuşumu düşündürücü. Merkür retro harekette olduğu için abartılı yanlış anlama, iyimser davranışların kötülüğe yol açması gibi riskler var. Satürn-Mars kavuşumu ise büyük patlamaları, büyük öfke patlamalarını çağrıştırıyor. Her durumda kişisel ya da toplumsal travmalar yaratacak güçte.

9 Eylül’de genişleme, yayılma yani zenginleşme, bolluk, bereket, aile olma, çocuk sahibi olma, iş kurma, daha büyük eve taşınma, daha kalabalık olma gibi isteklerimi yerine getiren JUPİTER TERAZİ burcuna adım atıyor. Terazi evlilik ve ortaklığın, adaletin ve mantığın simgesidir. Evlilik isteğiniz veya ortaklık kurarak bir işi yapabilme kapasiteniz yükselirken, yalnız çalışmalar yerine gruplaşmaları yeğleyeceksiniz. 

10 Eylül’de düş kırıklıkları zirve yapacak ve bize yaşama ait önemli bir dersi öğretecek. O günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.  Satürn-Neptün karesini daha öncede deneyimlemiştik.  18 Haziranda. Her ikisi de geri gidiyor, gizli işler çeviriyordu. Bu kez Satürn ileri harekette! Açıkça baskısını gösterecek ve engeller koyacak. Öte yandan Neptün daha yavaş hareket ettiği için daha güçlü ve etkisi daha uzun. Dolayısıyla benim gözümde her ikisi de eşit güç. 

16 Eylül’de Ay tutulması Balık burcunun 24.derecesinde gerçekleşecek ve ego, duygular, öfke üçlüsünün zorlu sınavı başlayacak. Tutulma sırasında T KARE oluşuyor. Ay-Güneş ve Mars arasında! Ay hem tepkili hem en naif yanımız yani duygularımız. Öfkenin kendine zarar vermesiyle başlayan süreçte, duygularınızın incinmemesi için tamamlamaya ve sonuç odaklı davranmaya özen gösterilmeli. Balık burcu ruh sağlığını ve ruhani dünyamızı simgeler. Ruhsal gelişim tekniklerinden birinde uzmanlaşmak, sertifika almak, ruhsal gelişimci, meditasyon veya yoga eğitimcisi olmak, ruhu dinlendirmeyi öğrenmek tutulmayı en iyi derlendirenlerin yaratacağı sonuç olacak. 

22 Eylül’de Merkür Başak burcunun 14. derecesinde durağanlaşacak. Bu sağlıkla ve iş yaşamıyla ilgili karar alınmaması gereken bir gün. Zira Merkür yöneticisi olduğu burçlardan birinde durağanlaştığında her zamanki gerilemelerden farklı derecede zararlı olabilir. Bir sonraki gün tehlike geçmiş ve adım atmak kolaylaşmış olacak.

26 Eylül’de Plüton duranlaşıyor. Plüton yavaş hareket eden bir planet olduğu için durağanlaşmanın etkisi uzun sürer. 29 Eylül’den itibaren Plüton hız kazanmaya başlarken, 3 gün boyunca dikkatli olmakta fayda var. Oğlak burcunda Plüton duranlaşması baskıcı bir otoriteyi, istenmeyen yada uyum sağlamakta zorlanacağımız  köklü değişiklikleri, kariyer hedefleriniz değiştirecek uygulamaları getirir. Bu bir değişim sürecinin başlangıcıdır aynı zamanda. 

27 Eylül’de Mars Oğlak burcuna geçerek yeniden yapılanma için enerji kazanmamızı sağlayacak. Kariyer planlarımızı gerçekleştirecek azmi ve hırsı kalbimizde hissedeceğiz. 

* SU KARAKUŞ’UN EYLÜL 2016 DETAYLI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYIN!

Esenlik dolu bir ay dilerim.
SU KARAKUŞ
Uzman Astrolog

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI