Ana SayfaGündemEylül 2017 Burç Yorumları

Eylül 2017 Burç Yorumları

5 Eylül Mars Başak burcuna geçiyor. Sağlık ve iş düzeni daha kararlı, hırslı davranacağımız alanlar olacak.
5 Eylül Merkür gerilemesi Aslan burcunda sona eriyor ancak bugün çok tehlikeli. Bir sonraki günden itibaren hatalar düzeltilebilir.
6 Eylül Balık burcu 13. Derecesinde dolunay. Neptün-Dolunay kavuşumu düşleri gerçekleştiren finale veya hayal kırıklığı yaratan ayrılıklara işaret ediyor. Merkür-Uranüs üçgeni dolunayda konuşma ve anlaşma zemini yaratılacağını, orijinal fikirlerin para kazandıracağını anlatıyor.
10 Eylül Merkür, 20 Eylül Venüs Başak burcunda tekrar ilerliyor. Yardımlaşma, iş ve sağlık konuşma konularımız olarak öne çıkacak. Aşkı mükemmel olarak tanımladığımız kişilerde arayacağız.
20 Eylül Başak burcunun 27. Derecesinde yeniay doğuyor. Yeniayın herhangi bir açış yok ancak aynı anda Merkür-Neptün karşıtlığı etkili olacak. Bu karşıtlık sözlerin ve yazılanların yaratacağı hayal kırıklığını ifade ediyor. Plüton’un sert açıları ise güçlü ve otoriter kişilerin yaratacağı üzüntüye dikkat çekiyor. Her koşulda yeniay yeni bir iş veya diyet programıyla yenilenmemize yardım edecek.
22 Eylül Güneş, 30 Eylül Merkür Terazi burcuna geçiyor. Evlilik ve ortaklık ilişkilerinin ya da düşüncesinin öne çıktığı evre başlıyor.
28 Eylül Jüpiter-Uranüs karşıtlığı adaletsizlikleri ve şanssızlıkları davet edebilir. Öncü olduğumuz konularda ilerleme değil engelle karşılaşabiliriz. Doğal afetler, sel, yangın gibi zorlayıcı olaylar gözlemlenebilir.

Su Karakuş
www.sukarakus.com
Instagram/ twitter/ facebook/ youtube: sukarakus

* Su Karakuş’tan detaylı Eylül burç yorumlarınız için burayı tıklayın!

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI