Ana SayfaModaFabrika 2010 ilkbahar - yaz koleksiyonu

Fabrika 2010 ilkbahar – yaz koleksiyonu

 Enerjik tasarımlarıyla kendini genç hisseden kadın ve erkeğin markası Fabrika’nın 2010 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, rengarenk tasarımlarıyla yeni sezona hayat dolu bir giriş yapıyor. Baharın coşkusunu yansıtan Banu Bornovalı ve Kudret Saka imzalı koleksiyon, modern çizgiler taşıyor.  

Fabrika 2010 İlkbahar/Yaz Kadın Koleksiyonu, modern silüetleri ön plana çıkarıyor. Asimetrik kesimlerin hakim olduğu koleksiyon feminen bir görünüme sahip. Detaylarda ise fırfır ve pilise ön planda. Bolero tipi ceketler, belden bağlamalı uzun pardesüler, drapeli elbiseler, yüksek belli pantolonlar, ipek bluzlar, dökümlü trikolar, yarasa kollu üstler, kalem ve volanlı etekler koleksiyonun dikkat çeken parçaları arasında! 
Banu Bornovalı imzalı Fabrika Kadın Koleksiyonu’nda gri rengin hakimiyeti hissediliyor. Griye bebe mavisi ve uçuk yeşil eşlik ediyor. Ayrıca yaz aylarının vazgeçilmez renkleri sarı ve beyaz kombinasyonu sıklıkla kullanılırken siyah, fuşya ve turkuazın uyumlu birlikteliği  göz dolduruyor. Lacivertin ana renk olduğu tasarımlara lila, bej, uçuk pembe ve yeşil canlılık veriyor. Kahve ve haki tonları ise koleksiyonun ön plana çıkan renkleri arasında.
Kadın Aksesuar Koleksiyonu, çanta, ayakkabı, kemer, takı ve fulardan oluşuyor. Koleksiyonun geneliyle uyumlu olan aksesuar koleksiyonunda kadınsı hatları ön plana çıkaran yüksek topuklu ayakkabılar, gün boyu rahat etmeyi sağlayan babetler dikkat çekiyor. Koleksiyonda siyah, beyaz, gri ve kahve tonlarının hakimiyeti hissediliyor. 
İnce ve kalın modellerden oluşan kemerler, elbiseleri ve pantolon-ceket takımları tamamlıyor. Gösterişli kemerler de sade çizgilere hareket kazandırıyor. Gümüş ve altın renklerinin baz alındığı takı koleksiyonunda bahar ve yaz aylarının canlılığını yansıtan turkuazdan kırmızıya, sarıdan yeşile kadar uzanan rengarenk irili ufaklı taşlar kullanılıyor. 
Fabrika  2010 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu’nun sade çizgileri, ufak ve vurucu detaylarla güçlendiriliyor. Yeni koleksiyonda renklerin ışıltısı, sıcak yaz aylarına gönderme yapıyor. Doğal elyafların önemli olduğu koleksiyonda, farklı naturel elyafların karışımından oluşan ipliklerden hazırlanan kumaşlar kullanılıyor. 
Kudret Saka imzalı Fabrika Erkek Koleksiyonu’nda siyah, beyaz ve leylak kombinleri ön planda. Grinin açıktan koyuya kadar tüm tonlarının hakim olduğu koleksiyonda beyaz ve pembe tasarımlara canlılık katıyor. Yaz aylarının vazgeçilmez teması marin erkek koleksiyonunda da göze çarpıyor. Lacivert rengin hakim olduğu tasarımlarda saks mavisinden buz mavisine kadar mavinin her tonu kullanılıyor. Toprak tonlarının ağırlığı ile kahve, bej, kırmızı ve kiremit renkleri de dikkat çekiyor. Beyaz ve yeşilin birlikteliği ise tasarımlara taze ve canlı bir hava katıyor.
Erkek Aksesuar Koleksiyonu’nda siyah, kahve ve bej tonlarında tasarlanan ayakkabılar casual ve business modelleriyle günün her saatinde kullanılabiliyor. İngiliz tarzı ve kırışık rugan ayakkabılar, takım elbiseler ve smokinlerle uyumlu bir kombin oluşturuyor. Kemer ve kol düğmeleri ise takım elbiselere farklı bir hava katıyor. Koleksiyonda hem klasik hem de casual giyimi tamamlayan farklı tasarımlara sahip kemerler de bulunuyor. Kravatlarda da siyah, gri, lacivert gibi klasik renklerin yanı sıra mor, yeşil, turkuaz, toprak tonları da dikkat çekiyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI