Ana SayfaModaFantasy Bra`yı kim taşıyacak?

Fantasy Bra`yı kim taşıyacak?

Birbirinden güzel mankenleri ve şık tasarımlarıyla her sene yılbaşını moda şölenine çeviren Victoria`s Secret`ın büyük merakla beklenen ultra lüks sütyeni Fantasy Bra`yı kimin taşıyacağı belli oldu. Geçtiğimiz sene Miranda Kerr`in üzerinde podyuma çıkan şanslı şütyen bu sene Alessandro Ambrossio`nun vücuduna kondu.

Markanın en lüks iç çamaşırı olan Fantsy Bra, her sezonda yeni koleksiyonla yeniden tasarlanıyor ve bu sütyeni taşımak ünlü melekler için prestij meselesi haline geliyor.  Bu yıl bu özel sükyeni taşımaya hak kazanan Ambrossio, bu haberi aldığında çığlık atmak istediğini de açıkladı. Bu sene podyumda gözlerimizi kamaştıracak olan Fantasy Bra, toplam 2.5 milyon değerinde olacak ve üzerinde 20 karatlık beyaz bir elmas taşıyacak.

Peki bu prestij meselesi haline gelen sütyeni daha önce kimler taktı? Karolina Kurkova, Miranda Kerr, Heidi Klum, Adriana Lima, Tyra Banks ve Gisele Bündchen. Tyra`nın giydiği sütyen markanın tek satılan Fantasy Bra`sı olurken Gisele`in taşıdığı 15 milyon dolarlık sütyen Guiness Rekorlar Kitabı`na girdi.

Bugüne kadar ki Fantasy Bra`ları yakından görmek ve kimlerin tanıttığını incelemek için fotogaleriye tıklayın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI