Ana SayfaDekorasyonFatih Kıral Mobilya yeni yılınızı süslüyor!

Fatih Kıral Mobilya yeni yılınızı süslüyor!

’Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon’’ yeni yıl coşkusunu vitrinlerine taşıdı! İtalya’dan özel olarak ithal edilen şık ve göz kamaştırıcı  yılbaşı süsleriyle Fatih Kıral vitrinleri yeni yıl süslemelerinin gözdesi olmaya aday..

Mağazaların vitrinlerini görsel bir şölene dönüştüren birbirinden güzel kardan adamlar, görenleri Alp dağlarının büyülü dünyasına götürüyor. Noel baba ve ren geyikleri ise çocukların yılbaşı rüyalarını süslüyor.  2011’e girerken, mobilyada modanın öncüsü Fatih Kıral, yılbaşı süslemeleriyle de yeni yıla damgasını vuruyor!

Trendler değişti, yeni akımlar hayatımıza girdi ama sanattan ve zarafetten ilham alan Fatih Kıral koleksiyonları yaşam alanlarımıza anlam katmaya devam ediyor…

Geniş  bir beğeniye hitap edebilme ve kusursuz hizmet anlayışı ‘Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon’’ markasını bugüne taşıyan değerlerdir. Kuruluşundan itibaren kalite, estetik ve konforu marka prensibi olarak benimseyen ‘’Fatih Kıral Mobilya ve Dekorasyon’’ müşterileriyle Cesare Paciotti, Giorgio Collection, Mantellassi, Provasi, Stilema, Smania, Ulivi, Versace Home gibi önemli İtalyan markalarını buluşturuyor.

Ayrıca; Thomasville, American drew, Barbara Barry, Dialma Brown, Henredon, Paul Robert, Porsche Design Studio, Pulaski, Schnadig, Stanley, Nautica gibi seçkin Amerikan ve Avrupa mobilya markaları da yine ‘Fatih Kıral’ imzası ile Türk tüketicilerinin beğenisine sunuluyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI