Ana SayfaGündemFBI, Brad Pitt Kararını Verdi

FBI, Brad Pitt Kararını Verdi

Brad Pitt ile Angelina Jolie’nin boşanma sebebi olarak Pitt’in Fransa’dan ABD’ye bir aile seyahati sırasında özel jette en büyük oğulları Maddox’a şiddet uygulaması olduğu ileri sürülmüştü. Boşanma davasıyla eş zamanlı olarak Los Angeles Çocuk ve Aile Hizmetleri Departmanı ve FBI, Pitt’in şiddet uyguladığı iddiası için soruşturma başlatmıştı.

Kasım ayı başında Los Angeles Çocuk ve Aile Hizmetleri Departmanı, Pitt’in bu konuda masum olduğu yönünde görüşe vardığını söyledi. Soruşturmanın dün itibarıyla kapandığını onaylayan FBI da “Los Angeles’ta Bay Pitt ve ailesini taşıyan uçakta geçen olayla ilgili soruşturma kapanmıştır. Konuyla ilgili suçlamalar düşürülmüştür’ açıklamasını yaptı.

Pitt’in basın sözcüsü konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmazken, Jolie ise çocuklarının psikolojik destek alması yönünde bir karar verdi. olie ve Pitt arasında varılan geçici anlaşmaya göre bu süreçte Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10), ikizler Knox ve Vivienne (8) annede kalıyor ve babalarıyla birlikte aile terapisi alıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI