Ana SayfaGündemFerzan Özpetek : Twitter`da takipçi sayım arttı

Ferzan Özpetek : Twitter`da takipçi sayım arttı

Yönetmen Ferzan Özpetek`in üstlendiği Roma Türk Film Festivali`nin galası, dün akşam Barberini Sinemaları`nda gerçekleşti.

Festivalin açılışı, başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Mehmet Günsür, Kerem Bursin, Hümeyra ve Işıl Yücesoy`un paylaştığı, senaryosunu Çağan Irmak`ın yazdığı  `Unutursam Fısılda` filmiyle yapıldı.

Mehmet Günsür`un sunuculuğunu yaptığı gecede, oyuncu Hümeyra`ya `Onur Ödülü` verildi.

Ödülünü Ferzan Özpetek`in elinden alan Hümeyra, "Bu kadar güzel bir festivale, böyle bir ödül için davet edilmem, rüyamda dahi görsem inanmayacağım bir şeydi. Bu ödülü büyük mutluluk, minnet ve sevinçle alacağım" dedi.

Daha sonra gecenin sunucusu Mehmet Günsür, sahneye, festivalin konukları Kenan İmirzalıoğlu ve Çağatay Ulusoy`u davet etti.

Yakışlıklı oyuncular sahneye gelirken Ferzan Özpetek`in, İmirzalıoğlu ve Ulusoy ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını Twitter hesabından paylaştıktan sonra takipçi sayısının arttığını söylemesi üzerine salonda gülüşmeler yaşandı.  

İmirzalıoğlu, seyircileri "Buona sera a tutti (herkese iyi akşamlar)" diyerek selamladı ve şunları söyledi: 

"Burada olmaktan çok mutluyuz. Böyle bir festivale, uluslararası alanda bizim onur kaynağımız olan, sinema sektöründe gerçekten çok önemli bir isim olan Ferzan Özpetek tarafından davet edilmek, hepimiz için onur kaynağı. Hepinize çok teşekkür ediyoruz" 

Çağatay Ulusoy da "Bu kadar değerli insanın içinde bulunmak benim için gurur verici" dedi. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI