Ana SayfaYaşamFilmBox Live Eğlenceyi Evdeki Her Ekrana Taşıyor

FilmBox Live Eğlenceyi Evdeki Her Ekrana Taşıyor

Yüzlerce film ve dizi izlenebilen, en parlak yıldızları, en sürükleyici öykülerle birleştiren birbirinden iddialı yapımlar sunan film ve dizi kanalı FilmBox’un yanı sıra, her yaşa ve merak grubuna hitap eden belgesel ve eğlence kanalları, FilmBox Live ile izleyici isteğine göre her an TV, Smart TV, Tablet ve Akıllı Telefon ekranlarına geliyor. İçeriklere, internete bağlanabilen herhangi bir cihaz ile FilmBox Live websitesi, uygulaması veya FilmBox Live üyeliği sunan operatörler üzerinden ulaşılabiliyor.

Hayat ve Eğlence FilmBox Live ile Evlere Sığıyor
Covid-19 küresel pandemisine karşı alınan tedbirler kapsamında hayatı mümkün mertebe evlerimize sığdırdığımız şu günlerde, FilmBox Live aboneliklerinde artış yaşanıyor. FilmBox Live hakkında bilgiler veren SPI International CMO’su Haymi Behar, “FilmBox Live aboneliklerimizde son bir ayda yüzde 30 ile 40 arası artış oldu. Kullanıcıların online içeriklerimize en hızlı ve keyifli şekilde ulaşabilmesi için en son teknolojiyi sunuyoruz. TV kanalları ve tüm film arşivine internete bağlanabilen herhangi bir cihaz üzerinden ulaşma imkânı sağlıyoruz. Ev-eğlence deneyimini ve yeni fırsatlar geliştirmek için ülkemizin ve dünyanın önde gelen elektronik eşya üreticileri ve lider tüketici markaları iş birliklerimizi de sürekli geliştiriyoruz.” dedi.

FilmBox Live İzlenme Trendleri
FilmBox Live Türkiye’nin yanı sıra, ABD, İngiltere, Birleşik Krallık, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Romanya, Macaristan, Bulgaristan, Slovakya ve Hindistan başta olmak üzere birçok ülkede kullanıcılara içerik sağlıyor. Dünya çapında FilmBox Live kullanıcılarının yüzde 60’a yakınını 25-44 yaş arası izleyici kitlesi oluşturuyor. FilmBox Live aboneliklerinin çoğunluğu erkekler üzerine alınmış durumda.

Türkiye özelinde de abonelerin erkek ağırlıklı olduğu, ancak ülkemizde geleneksel olarak bu tür abonelikleri ailelerde erkeklerin gerçekleştirdiğini ifade eden Haymi Behar, “en çok izlenen içerikler arasında romantik komediler ile aile içerikleri de yer aldığı için, bu oranın aslında eşite yakın olduğunu gözlemliyoruz” şeklinde konuştu. 

Aksiyon, Komedi ve Bilimkurgu Seviyoruz
Ocak, şubat ve mart aylarında FilmBox Live üzerinden izlenilmiş içeriklerin en başında dünyaca ünlü dizi NARCOS’un geldiğini söyleyen Haymi Behar, “Bunun yanı sıra, FilmBox Live üzerinden en fazla ziyaret alan film türü yüzde 16,3 ile Aksiyon filmleri oldu. Ancak Komedi filmleri de yüzde16,2 ile buna çok yakın ilgi gördü. Bilim Kurgu filmlerine ilgi oranı ise, yüzde 12 oldu” dedi.

Türkiye’de FilmBox Live üzerinden Mart ayında en çok izlenen filmlerin büyük bir çoğunluğunu ise, aksiyon ve animasyon filmleri gibi aile içerikleri oluşturuyor.

Film ve Dizilerin Ardından En Çok Belgesel Kanalı İzleniyor
Türkiye’de FilmBox Live üzerinden izlenen kanalların başında film kanalı FilmBox’un geldiğini söyleyen Haymi Behar, “Hemen ardından ödüllü belgeseller sunan DocuBox geliyor. Bu iki kanalı, sırası ile FilmBox Arthouse, Fast&FunBox, FightBox, 360 TuneBox ve Gametoon kanallarımız izliyor” dedi.

Her Yaşa Ve Her İlgi Alanına Uygun İçerik, Her Zaman Ve Her Ekranda Filmbox Live’da
FilmBox Live ile izleyebileceğiniz SPI International kanalları arasında, FilmBox’un yanı sıra, ödüllü belgeseller sunan DocuBox HD, dövüş sporu kanalı FightBox HD, dünyanın müziğini HD görüntü kalitesiyle buluşturan müzik TV kanalı olan 360Tunebox, adrenalin sporu yarışmalarını ekrana taşıyan Fast&FunBox HD, sanat filmlerinin adresi FilmBox Arthouse ve ekranların ilk oyun kanallarından biri olma özelliği taşıyan Gametoon yer alıyor.

Aile İçin Eğlenceli Yapımlar
Bugünlerde evde geçen zamanı daha eğlenceli hale getirmek için, FilmBox Live ekranlarında dilenen her zaman aile olarak birlikte izlenebilecek yapımlardan bazıları şunlar;

‘The Transporter’, ‘The Incredible Hulk’ ve ‘Clash of the Titans’ gibi epik filmleriyle tanınan Louis Leterrier tarafından yönetilen ve oyuncu kadrosu Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Michael Caine ve Morgan Freeman gibi önemli isimlerden oluşan Sihirbazlar Çetesi (Now You See Me), Atlas isimli son derece karizmatik ve etkileyici bir illüzyonistin liderliğini yaptığı, dünyanın en iyi sihirbazlarından oluşan ‘Four Horsemen’ ekibinin başından geçenleri konu alıyor.

Richard Gere’in başrolünü üstelendiği Hachiko: Bir Köpeğin Hikayesi (Hachiko) bir sanat profesörünün akita cinsi bir köpekle kurmuş olduğu iletişimi, dostluğu anlatıyor.

Yönetmenliğini Camille Delamarre’nin yaptığı Paul Walker, David Belle, Robert Maillet ve Ayisha Issa gibi usta oyuncuların yer aldığı Yasak Bölge (Brick Mansions) Detroit’in tam bir suç cennetine dönüşmüş duvarlarla çevrili bir mahallesinde buranın lideri olan suç baronunu durdurmak için elinden geleni yapan bir polis memurunun yaşadıklarını konu alıyor.

Barry Sonnenfeld’in yönetmenliğini üstlendiği ve Matt Allen, Dan Antoniazzi’nin senaryosunu yazdığı Dokuz Canlı Bay Tüylü (Nine Lives) filmin başrollerinde Kevin Spacey ve Jennifer Garner yer alıyor. Film işkolik bir adam olan Tom’un, kızının doğum gününde için aldığı kedi ile geçirdiği kaza sırasında kedinin bedenine hapsolup, ailesinin yanında ‘Bay Tüylü’ olarak yaşadıklarını anlatıyor.

Gelmiş geçmiş en iddialı yapımlar arasında gösterilen NARCOS’un ilk dört sezonundan FilmBox kanalında yayınlanan bölümleri, TV yayınından sonra FilmBox Live üzerinden de izlenebilir.
 
Bu yapımların yanı sıra, DocuBox HD’nin Uzak Kıyılar (Distant Shores) serisi ile evden çıkmadan dünya denizlerine açılmak ve okyanuslar ötesini keşfetmek mümkün. FightBox HD’nin Japonya Kraliçeler Turnuvası (Ultimate Japan Queen Tournament) genellikle erkekler tarafından yapıldığı düşünülen Kickboxing sporunda, kadınların ne denli rekabetçi olabileceğini gözler önüne seriyor.

Gametoon’un Tanklar Dünyası (World of Tanks) serisinde ise, tüm dünyanın en rekabetçi oyunlarından birinde, en iyi e-spor takımları hünerlerini sergiliyor.
 
 
Herkes için içerik
 
Doğa, bilim, insanlık ve kültür temalı belgesel ve dizi kanalı DocuBox HD, dünya kültürü, vahşi yaşam, tarih, popüler bilim ve çok daha fazlasını içeren ödüllü belgeseller ve nefes kesen yapımları en yüksek görüntü kalitesiyle ekrana yansıtıyor.

Dövüş severlerin 1 numaralı kanalı Fightbox HD, Karate’den Kick-box’a, Juda’dan Jiu-jitsu’ya 40’tan fazla disipline ait karşılaşmaları, en yüksek görüntü kalitesinde HD olarak sunuyor.

Popüler müzikten fazlasını arayanların HD müzik kanalı 360Tunebox, rock’tan hareketli dans müziklerine, hip-hop’tan pop’a, indie rock’tan elektronik müziğe sürekli yayın yapıyor.

Aksiyon dolu adrenalin spor kanalı Fast&Funbox HD, otomobil yarışları, motokros, sörf, snowboard, skateboad, wakeboard, kaya tırmanışı, bisiklet motokros (BMX), serbest stil motokros (FMX), paraşüt, kaykay, serbest koşu, base jumping ve çok daha fazlasını sunuyor.

Dünyanın her yerinden artistik ve bağımsız film kategorilerindeki yapımların yer aldığı Filmbox Arthouse, Sundance, Rotterdam, Venice, Berlinale ve daha birçok ünlü festivallerden en yeni filmleri, belgesel tadında içerikleri ve kült yapımları ekranlara taşıyor.

Oyun ve E-spor dünyasını ekranlara yansıtan Gametoon, yeni oyunlar hakkında ilk izlenimler, oyun ipuçları, E-spor turnuvaları, dünyaca ünlü streamerlar ve kendine has içerikleriyle Y kuşağı için tasarlanmış eşsiz bir program yelpazesi sunuyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI