Ana SayfaGüzellikFlorame ürünleri ile yaza sıkı başlayın

Florame ürünleri ile yaza sıkı başlayın

Florame Bio & Satine Vücut ürünleri ile ince görünüşü, sıkı vücudu, pürüzsüz ve satensi yumuşaklığı yeniden kazanın. Yaz güneşinde yepyeni ve taptaze parlayın.. 

Florame Bio&Satin ürünlerine gelince… Bakalım neler yaptıklarını iddia ediyor.lar, işte tanıtımları…
Bust Oil Göğüs ve Dekolte Bölgesi Şekillendirici Organik Yağ
Satensi, sıkılaşmış bir dekolte bölgesi ve düzgün bir göğüs bölgesi için etkili Organik Göğüs ve Dekolte şekillendirici Yağ içeriğindeki Turunç esansiyel yağı cildinizi yeniler ve elastikiyetini yeniden kazandırır.
Paçuli esansiyel yağı cildinizi sıkılaştırır, Gül Ağacı kırışıklıklara ve yaşlanma izlerine karşı savaşır. Papatya yağı kıvrımlarınızı sıkılaştırır ve yeniden şekillendirir. Boabab ağacı yağı cildinize elastikiyet ve esneklik verir. Argan ve Kuşburnu yağları cildinizi yeniler ve cilt yaşlanmasına karşı savaşır. Göğüs ve dekolte bölgeniz günden güne sıkılaşır, şekillenir, cildiniz daha yumuşak bir hale gelir. Özenle seçilmiş esansiyel ve sabit yağlar yanında inci tozu ile dekolte bölgenizi aydınlatır satensi bir doku verir.

Body Oil 150ml   Sıkılaştırıcı ve İnceltici Organik Vücut Yağı

Florame Sıkılaştırıcı ve İnceltici Vücut Yağı 9 çeşit organik esansiyel yağ ile selüliti azaltmak için formüle edilmiş. Kafeince zengin Guarana, Yeşil Kahve ve Yeşil Çay ekstreleri selülit ve portakal kabuğu görünümünü azaltır. E Vitamini ve Organik sabit yağlarla zenginleştirilmiş formülü cildinizi besler. Macadamia fındığı mikro sirkülasyonu artırır, papatya yağı vücudunuzu sıkılaştırır, kıvrımlarınızı yeniden şekillendirir. Vücudunuz günden güne sıkılaşır ve pürüzsüzleşir. İçeriğindeki İnci Tozu ile vücudunuza satensi bir yumuşaklık ve doku verir.
Body Scrub 200ml  Body Scrub 200 ml Sıkılaştırıcı ve Zindelik Etkili Vücut Peelingi
Florame Sıkılaştırıcı ve Pürüzsüzleştirici Vücut Peelingürünü 9 çeşit organik esansiyel yağ ile selüliti azaltmak için formüle edilmiş. Organik pirinç kabuğu (rice corn) ve şeker kamışı tanecikleri ile ölü deri hücrelerini temizler ve cildinizi arındırır. Kafeince zengin Organik Guarana ekstresi selülit ve portakal kabuğu görünümünü azaltır. E Vitamini ve Organik Macadamia fındığı, Copra ve Ayçiçek yağları ile zenginleştirilmiş formülü cildinizi besler.
Light Legs Gel 150ml Rahat Bacaklar için Jel – Ferahlatıcı ve Rahatlatıcı
Florame Rahat Bacaklar için jel 9 çeşit inceltici ve anti-selülit özellikleri olan organik esansiyel yağın eşsiz bir karışımı.Rahat Bacaklar için jeli kullanarak hafiflik ve rahatlık hissini yakalayın. İçeriğinde bulunan organik Biberiye, Servi, Sedir, Nane ve Ölmezçiçek esansiyel yağları ile birlikte At kestanesi ve Mentol bacaklarınızı rahatlatır ve dinlendirir. İçeriğindeki nemlendirici özellikteki aktif bileşenler bacaklarınızı besler ve korur. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI