Ana SayfaGüzellikFlormar ile “Maskeye Dayanıklı” Makyaj

Flormar ile “Maskeye Dayanıklı” Makyaj

Makyaj dendiğinde ilk akla gelen marka olan Flormar, pandemiyle beraber hayatımızın ayrılmaz parçası olan maskelerle kullanıma en uygun, ten makyajını sabitleyen, dayanıklılığını arttıran ve aynı zamanda bakım yapan ürünleri ile makyajseverlerin imdadına yetişiyor.
 
 
Cildindeki yağ fazlasını kontrol altına almak ve makyajını gün boyu korumak istiyorsan matlaştırıcı etkili Flormar Mattifying Make-Up Primer makyaj bazı tam sana göre! Ciltte yumuşacık bir his bırakan bu makyaj bazı, cildin ile fondöten arasında koruyucu bir tabaka oluştuyor, yağlanma nedeniyle makyajını bozan parlamayı kontrol altına alıyor, ter ve neme karşı dayanıklılık sağlayarak fondötenin cildinde daha pürüzsüz görünmesini ve makyajının maske altında bile uzun süre kalıcı olmasını sağlıyor.
 
Gözenek görünümünü ortadan kaldırmak, kusursuz bir pürüssüzlük elde etmek ve maskenin altındaki makyajını koruma altına almak istiyorsan Flormar Pore Minimizer Make-Up Primer makyaj bazını mutlaka denemelisin. Bu makyaj bazı, hem gözeneklerini kusursuz bir şekilde kamufle ediyor, hem kadife etkisinde bir pürüzsüzlük yaratıyor, hem maske altında cildinin yağlanmasını engelliyor, hem de cildindeki ışıltıyı arttırarak, tazelenmiş, sağlıklı ve genç görünmeni sağlıyor!
 
Eğer cildinin hassas olmasından dolayı endişeleniyor, sivilcelerinden dert yanıyor ve makyajın için özel bir baz arıyorsan Flormar Anti-Blemish Make-Up Primer seni bekliyor. Makyajının kalıcığını arttıran bu makyaj bazı, fondöteninin de cildinde daha pürüzsüz görünmesini sağlıyor. İçeriğindeki söğüt özü ise cildi yatıştırıyor, kızarıklıkların ve ölü hücrelerin giderilmesine yardımcı oluyor. Yağ içermeyen özel formülü de cildinin yağlanmasını engelleyerek, sivilcelenmenin önüne geçiyor.
 
Cildinin ışıltılı görünmesini ve makyajını gün boyu korumak istiyorsan Flormar Illuminating Primer Make-Up Base makyaj bazı ile bir an önce tanışmalısın! İçeriğindeki yeşil çay ve açai meyveleri sayesinde UV ışınlarının verdiği zararlara, yaşlanma belirtilerine karşı da koruma sağlayan, antioksidan konsantresini önemli ölçüde arttıran bu makyaj bazı ile cildin nemleniyor, aydınlık, ışıltılı, pürüzsüz ve kusursuz görünüyor.
 
Maskeni takmadan önce kusursuz bir şekilde yaptığın makyajını sabitlemek mat bitişli, transparan etkili toz pudra Flormar Invisible Loose Powder ile artık çok kolay! Karma ve yağlı ciltler için oldukça ideal bir yapıya sahip olan toz yapılı bu pudra, yağ emici özelliği sayesinde cildin mat görünmesini de yardımcı oluyor.
 
Hafif yapılı ve doğal etkili bir pudrayla hem makyajını tamamlamak, hem de etkisini gün boyu korumak istiyorsan Flormar Loose Powder  tam sana göre! Ultra ince dokulu bu toz pudranın 5 farklı tonundan sana göre olanını keşfet, maskenin altındaki güzelliğini taçlandır!
 
Tek bir dokunuşla makyajını sabitleyerek, maske altında da etkisini gün boyu korumak istiyorsan, içeriğindeki papatya özü sayesinde cildi de ferahlatan Flormar Make-Up Fix Spray makyaj sabitleyici spreyi mutlaka denemelisin.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI