Ana SayfaGüzellik“Flormar Sanal Makyaj” Tek Tıkla Yüzlerce Rengi Güvenle Deneme İmkanı Sunuyor

“Flormar Sanal Makyaj” Tek Tıkla Yüzlerce Rengi Güvenle Deneme İmkanı Sunuyor

Flormar’ın rengarenk dünyası tek tıkla elimizde! Şimdi yüzlerce rengi tek tıkla denemek için flormar.com.tr’den “Sanal Makyaj” uygulaması alanına girebilir, Flormar Türkiye Instagram hesabındaki filtreleri deneyebilir, aynı zamanda Flormar mağazalarındaki QR kodları telefonunuzla okutarak güvenle deneyimleyebilirsiniz. Arttırılmış gerçekliğe dayanan alt yapısı ile temassız ve güvenli bir makyaj deneyimi sağlayan, bu sayede de makyaj alışverişini daha güvenli ve eğlenceli hale getiren uygulama, “Sanal oje uygulaması” ile de dünyada bir ilki gerçekleştiriyor!

Flormar; müşteri odaklı global vizyonu ile makyaj severlerin ihtiyaçlarına cevap veren, ürünlere dokunmadan güvenli makyaj ve alışveriş deneyimi sunan yeni projesi ile yine sektöründe fark yaratmaya devam ediyor. Renkli kozmetik pazarındaki 50 yılı aşkın tecrübesiyle, 110 ülkede varlığını gösteren ve dünya çapında her yıl ortalama 100 milyon kadına ulaşan Flormar, gücünü renk ve çeşitlilikten alan dünyasını, yeni teknoloji atılımı olan arttırılmış gerçeklik uygulaması Flormar Sanal Makyaj ile daha da zenginleştiriyor. Pandemiyle beraber değişen tüketim dinamiklerini ve dijitalleşmenin etkisiyle müşterilerinin değişen ihtiyaçlarını dikkate alan, doğru analiz eden Flormar, arttırılmış gerçeklik konusunda başarıları ile bilinen Türk teknoloji girişimi PulpoAR ile hayata geçirdiği Flormar Sanal Makyaj deneyimi sayesinde güvenli – temassız makyaj deneyimi sunuyor ve bu deneyimi daha renkli, daha inovatif, daha güvenli hale getiriyor.
 

www.flormar.com.tr, Flormar APP, mağazalarda yer alan QR kodu okutarak ve Instagram (@flormarturkiye) hesabında yer alan filtre ikonuna tıklayarak Flormar Sanal Makyaj deneyimine ulaşmak mümkün. Aynı zamanda, İstanbul İstiklal Caddesi’ndeki flagship mağazada yer alan Akıllı Ayna (Smart Mirror) ayna ekranına dokunmadan telefonla kumanda edilebiliyor. Akıllı Ayna ile temassız, güvenli ve eğlenceli alışveriş imkanı sunan Flormar makyaj severlere “omnichannel” bir deneyim sunuyor.
 
 
DÜNYADA BİR İLK: İLK SANAL OJE UYGULAMASI FLORMAR’DA!
 
Flormar ruj, oje, maskara, eyeliner ve allık ürün kategorilerinin en sevilen ürünlerinden oluşan bir yelpazede, 400’den fazla rengin dijitalleştirilmesiyle kurgulanan Flormar Sanal Makyaj deneyiminin, kozmetik sektöründe benzer arttırılmış gerçeklik deneyimlerinden ayrışan en önemli yanı tırnak alanında dünyada bir ilke imza atması. Bilindiği üzere Flormar oje alanında lider bir marka ve bu liderliğini, dünyada ilk kez uygulanan sanal tırnak renklendirme deneyimi ile bir adım yukarıya taşıyor.  Dünyada ilk defa gerçek zamanlı arttırılmış gerçeklikle oje deneyimi sunan Flormar Sanal Makyaj, 10.000 el datası ile modellenenen bir alt yapıya sahip. Uygulama, el tanımlama işlemini kusursuz bir şekilde gerçekleştirdikten sonra, renk değişimi algoritmasıyla birlikte boyama fonksiyonuna geçiş yapıyor. İşlemin en iyi sonucu vermesi için mevcut 10.000 el datası üzerinden detaylı segmentasyon çalışmasına başlayan yapay zeka, tırnak gibi küçük bir alanda hiçbir detayı atlamadan, en minimal noktaya kadar segmente ederek, arttırılmış gerçelik ortamında üst düzey bir tırnak renklendirme deneyimini yaşatıyor. Sanal güzellik deneyiminin en zor alanı olan tırnaklar için PulpoAR ile uzun ve detaylı bir çalışma yaparak bir ilki başaran Flormar, oje konusundaki liderliğini inovatif ve öncü yaklaşımı ile pekiştiriyor.
 
Flormar CEO’su Matthieu Gomart, projenin çıkış noktasını ve önemini şu şekilde ifade ediyor: “Geçmişteki başarıları ile kendisini kanıtlayan Flormar ailesi olarak, adaptasyon ve çevikliğin her şeyden önemli olduğu bir dönemden geçtiğimizi çok iyi biliyor, bu süreçte en doğru iş modellerini kurgulayarak mevcut ve yeni müşterilerimize en iyi şekilde hizmet vermeyi, onların isteklerini en doğru şekilde karşılamayı önemsiyoruz. İşte tam da bu noktada inovasyon konusundaki vizyonumuzu bir üst seviyeye taşıyan yeni dijital yatırımımız Flormar Sanal Makyaj deneyimini tüketicilerimizle buluşturmaktan dolayı gururluyuz.  Covid-19 ile firmalar için dijital dönüşüm planlanandan hızlı bir şekilde gerçekleşti, dijital tüketici deneyimleri önem kazandı. Flormar olarak müşteri odaklılık vizyonumuz ile makyaj severlerin ihtiyaçlarını göz önüne alarak, ürünlere dokunmadan da güvenli makyaj ve alışveriş deneyimi sunan projemiz ile yine sektörde fark yaratmaktan dolayı mutluyuz.
 
 
Alışverişte Yeni Bir Dönem, Mağazalarda Güvenli Deneyim Zamanı!
Flormar ürünlerini tüm renkleriyle ve güvenle denemeyi sağlayan Flormar Sanal Makyaj, makyaj severlerin pandemi boyunca mağazada yaşadığı alışveriş deneyimini de daha güvenli hale getiriyor. Ürünün kendinde nasıl duracağını kişinin birebir fotoğrafı üzerinden arttırılmış gerçeklikle gösteren uygulama, beğenilen ürünün renk alternatiflerini de kolaylıkla ve hızla denemeyi sağlıyor. Makyaj severler dilerlerse kendi fotoğraflarını yükleyerek veya anında çekerek, dilerlerse sistemdeki model fotoğraflarına ürünleri uygulayabiliyor.
 
Son kullanıcıya en gerçekçi deneyimi sunacak, alışveriş deneyimini kolaylaştıracak ve daha güvenli ve eğlenceli hale getirecek bu deneyim; ürünleri en doğru şekilde göstebilmek üzere teknolojik altyapı ve makyaj artistlerinin ürünlerin renk ve dokularını tek tek inceleyerek dijitalleştirilmesi ile oluşturuldu. Bu işlemler esnasında PulpoAR’ın geliştirdiği ürün dijitalleştirme altyapıları ve yüz tarama sistemleri kullanıldı. Tüm akıllı telefonlar ve işletim sistemleri ile uyumlu olan altyapıda, en iyi sonucu alabilmek için uygulamanın kamera kalitesi yüksek bir cihaz ve uygun bir ışıkta kullanılması tavsiye ediliyor.
 
Instagram Filtreleri ile Sanal Makyaj Her An Seninle! @flormarturkiye
Flormar Sanal Makyaj deneyimini Flormar Türkiye resmi Instagram hesabındaki filtrelere de taşıyan Flormar, sosyal medya platformunda da birbirinden keyifli paylaşımların öncüsü olurken, günlük makyaj sırasında hangi tonu uygulayacağına karar veremeyen makyajseverlere de ürünleri uygulamadan önce anında deneme fırsatı sunarak hayatlarını kolaylaştırıyor.
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI