Ana SayfaModaFonksiyonel Şıklığın Ötesinde Bir Koleksiyon: More Than

Fonksiyonel Şıklığın Ötesinde Bir Koleksiyon: More Than

2020’nin en hit renkleri arasında yer alan mavi tonlarından, yine bu yıl vitrinlerde sıkça gördüğümüz batik desenlere kadar geniş renk yelpazesinin etkisinde kalan koleksiyon, şıklığını gündüzden geceye taşımak isteyen kadınlar için de sürprizler sunuyor. Uçuş  uçuş elbiseler, yarasa kollar, şalvar ve tulumlar yine Sinem Babacan yorumuyla birleşerek zamansız kadın figürünü başrole taşıyor.

Formun fonksiyonu takip etmesi ilkesinden hareketle hazırlanan ‘More Than’ koleksiyonu; modern, fonksiyonel ve zamansız tasarım çizgisini yansıtıyor. Sinem Babacan da tasarımlarını hazırlarken bu ilkeden ilham alırken, farklı bir kıyafetin dört farklı şekilde kullanılmasına olanak sağlıyor. Yazı müjdeleyen elbiseler, çıkarılabilir askılarıyla strapleze dönüşerek, gece şıklığına göz kırparken, yine ceket ve kapüşonlu üstler tak-çıkar formlarıyla yaratıcı bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Kişiye özel tasarımlarının yanı sıra, hazır giyim koleksiyonu da bulunan Sinem Babacan, 1 Haziran’dan itibaren Bebek’te yer alan Showroom’unda sizlerle buluşmaya hazırlanıyor.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI