Ana SayfaGüzellikFOREO ESPADA Artık Türkiye'de

FOREO ESPADA Artık Türkiye’de

İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO da günlük hayatı kolaylaştırmak için her zaman kullanıcı odaklı çözümler geliştirmeyi kendine misyon ediniyor. Bu bakış açısıyla geliştirdiği akne engelleyici bakım cihazı ESPADA™ şimdi Türkiye’de satışa çıktı!

Cilt gözenekleri tıkandığında, gözenek içinde bulunan bakteriler iltihap ve akne oluşumuna sebebiyet veriyor. Bu durumun kaynağı kirlilik, ilaç kullanımı, tahriş olabildiği gibi hormon seviyesindeki değişimler de akne oluşumuna sebebiyet verebiliyor. Buradaki kritik konu akne oluşumundan sonra başlıyor. Yanlış ürün kullanımı ya da aknelerin patlatılması daha ciddi cilt problemleriyle karşılaşılmasına neden olabiliyor. İsveçli güzellik teknoloji markası FOREO, akne bakımı konusunda kullanıcılarının içini rahatlatacak akne engelleyici bakım cihazı ESPADA™’yı Türkiye’ye getirdi. 

Yapılan araştırmalara göre 28 günlük tüketici testi sonucunda kullanıcıların yüzde 100’ü ESPADA™ sayesinde daha temiz bir cilde kavuştuğunu söylerken, her 5 kişiden 4’ü sivilcelerinde önemli bir azalma gördüğünü bildirdi. Kullanıcıların yüzde 75’i ilk kullanımdan itibaren gözle görünür sonuçlarla karşılaştığını bildirirken, kullanıcıların yüzde 85’i lekelerde azalma ve daha az parlak, daha arınmış görünen bir cilde kavuştuğunu söylüyor. Akne bakımında etkili ESPADA™’nın kullanımı da bir o kadar kolay ve pratik. ESPADA™’yı kullanmadan önce öncelikle cildin temiz ve kuru olduğundan emin olmak gerekiyor. En iyi sonuçlar için LUNA™ serisiyle etkili bir yüz temizliği yapılabilir. Daha sonra düğmeye basarak akne bölgesini hassas hedefleme ışığının merkezine alacak şekilde terapiye başlayabilirsiniz. Sonrasında cilt ile temas eden cihazın LED ışığı ve T-Sonic™  titreşimleri etkinleşiyor ve 30 saniye boyunca akne bölgesinin üzerinde terapi uyguluyor. 30 saniye süren bakımı işlemini 4 defaya kadar uygulamak mümkün, daha sonra da bir başka akneye, sivilceye ya da lekeye geçebilirsiniz.

30 saniyede ciltteki bakterileri azaltan bakım

Temiz ve sağlıklı bir cilt için profesyonel düzeyde akne bakımı yapan FOREO’nun Türkiye’de yeni satışa çıkardığı cihazı ESPADA™, bakım yaparken lazer odaklı LED ışığından ve patentli T-Sonic™ titreşimlerinden yararlanarak cildin derinliklerine etki ediyor ve yüzeydeki sivilce, akne, leke ve iltihapları azaltarak sebumun düzenlenmesini sağlıyor. Akne bakımındaki etkisi klinik olarak da kanıtlanan ESPADA™, FDA onaylı bir tıbbi cihazdır. Mavi LED ışık ve T-Sonic™ titreşimlerinin güçlü kombinasyonu, akneye neden olan bakterilerin etkili bir şekilde ortadan kaldırılmasını sağlayıp mikrosirkülasyonu uyararak cilt yenilenmesini hızlandırıyor. Mavi LED ışık teknolojisi sayesinde, akneye neden olan bakterileri ortadan kaldırarak kan dolaşımını ve cilt yenilenmesini destekliyor. Akıllı cilt sensörüne de sahip olan ESPADA™, optimum güvenlik için gözlerinizi korurken yalnızca akne bölgesine doğrudan temas ettiği zaman cihazı aktive ediyor. 30 saniyelik terapinin bitişini gösteren dahili zamanlayıcı ise bakım zamanlamasının kontrolünü kolaylaştırıyor.

FOREO ürünleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilir ya da pr@foreo.com adresine ulaşabilirsiniz. 
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI