Ana SayfaMagazin09 Ocak 2012 Kim nerede görüntülendi?

09 Ocak 2012 Kim nerede görüntülendi?

Sezen Aksu’nun eski eşi Sinan Özer, oğulları Mithat Can ve Sinan Can’ı Etiler’de bir araya getirdi. Kebapçıda buluşan aile, mekânı kahkahalarıyla inletti.


Sezen Aksu’nun ilk eşi, Ege Yat’ın sahibi Sinan Özer, önceki gün oğlu Mithat Can Özer’le Etiler’de bir araya geldi. Ünlü işadamının yanında, sonraki evliliğinden olan küçük oğlu Sinan Can da vardı. Aile, Günaydın Kebap’ta öğle yemeği yedi.


Bodrum’dan kısa bir süre önce İstanbul’a dönen Sinan Özer ve oğullarının buluşması hayli keyifli geçti. Abisinin yanına oturan Sinan Can, onun anlattıklarını dikkatle dinledi. Yemek eşliğinde sohbet eden aile, mekânı sık sık kahkahalarıyla inletti.

Yok Böyle Dans” yarışmasının jüri üyelerinden Tan Sağtürk, geçtiğimiz gün kızı Ada ve eşi Alona Ataberk’le Akmerkez’de alışverişteydi.

 Çift, şubat ayında 2 yaşına girecek kızları için alışveriş yaptı.  Objektiflere minik kızıyla poz veren Sağtürk, “Yok Böyle Dans”ın bu akşamki finali hakkında da konuştu: “Alp Kırşan, Özge Ulusoy ve Almeda’yı gerçekten zor bir yarış bekliyor. İyi olan kazansın.”

Kenan İmirzalıoğlu’ndan kısa süre önce ayrılan İzmirli manken Özge Akbulut, önceki akşam Beyoğlu’nda yeni sevgilisiyle görüntülendi.

Olimpia adlı mekânda eğlenen ikili, çıkışta sarmaş dolaş yürürken muhabirleri görünce panikledi. Sevgilisi şemsiyesinin altına gizlenip oradan hızla ayrılırken, Akbulut çareyi montunun kapüşonuyla yüzünü saklamakta buldu…

Neşe Erberk, Disney Channel Türkiye’nin partisine üçüzleriyle katıldı. Disney Channel Türkiye’nin City’s’deki partisine katılanlar arasında Neşe Erberk ile üçüz kızları Alin, Selin ve Lara da vardı. Partide hem Disney Channel’ın genç starı Debby Ryan’ı yakından görme fırsatı bulan hem de üç boyutlu “Güzel ve Çirkin” filmini izleyen üçüzler, oyun konsollarında da keyifli vakit geçirdi.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI