Ana SayfaYaşam1-7 Haziran Haftalık Burç Yorumları

1-7 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Astroloji analisti Meltem Eberdes 1-7 Haziran haftalık burç yorumlarını Trendus okurları için yazdı. Burcunuzun yorumunu okumak için tıklamaya devam edin!

"Astroloji bir Lisandır. Bu lisanı anlıyorsanız, Gökyüzü sizinle konuşur…" – Dane Rhudyar

1-7 Haziran haftası Gökler diyor ki

KOÇ – Güneş,  Ay, ya da Yükselen

Dolunay haftasında, harekete geçmeden önce durup düşünmeni öneriyorum. Sabırsız yapın bu fikri, belki okumaya bile tahammül edemiyor ancak kazançlı çıkmak ve olayları kendi lehine yönlendirebilmek için böyle davranman kaçınılmaz olmalı. Yay burcunda Salı günü tamamlanacak ay devri, Aslan burcundaki Jupiterden de aldığı destekle sana güzel vibrasyonlar gönderiyor.  Bu dolunay sana bilgelik, sevgi dolu bir ruh hali, reklam, yayıncılık, eğitim ve ruhsallık alanlarında aydınlanma getirebilir. Ay ortasına dek eski aşklar ortaya çıkabilir. Arkadaş, kardeş, kuzen, komşu gibi yakın çevrenden gelen değişik haberlerle,  seyahat ve iletişimin oldukça yoğun olacak türden. Mars, Merkür ve Güneş, 3. Evinde seni hem meraklı, hem hareketli kılıyor. Hafta sonu Venüsün de Aslan burcuna girmesiyle Koçların keyfi gayet yerinde. Romantik olan bu şanslı gezegen geçişi,  uzun süre devam edecek. Bekar bir Koç isen bu yıl evlenme kararı alabilirsin…

BOĞA – Güneş,  Ay, ya da Yükselen 

Gezegenler kendi kaynaklarını temsil eden alanda gezinmekteler. Her ne kadar öz güvenin yüksek olsa da, önemli konularda, özellikle maddesel alanda yeni başlangıçlar için uygun bir zaman değil.  En iyisi, süre giden ve geçmişten gelen, eldeki işleri tamamlamak. Kazancına odaklanıp, banka hesabını kabartabilirsin. Ancak para geldiği gibi gidebilir de! Bunun için zorunlu harcamaların dışında, kendini kontrol etmeni tavsiye ediyorum. Yay burcunun dolunayı,  geleceğini güvence altına alabilmen için, finansal kaynaklarını iyi kullanman konusunda farkındalığını arttırabilir. Borç, prim, kredi, ipotek işlerinde, beklentilerin sonuçlanabilir. Emlak konusunda şanslı bir dönemdesin. Hafta sonu Venüsün de Aslan burcuna geçişiyle bu şansın artacak ve neredeyse yaz sonuna kadar devam edecek. Taşınma, emlak alım ve satım, dekorasyon, aile içi kutlamalar, içe dönme gibi, özel yaşantını kapsayan konularda, istediğin gibi değişiklik ve yenilik yapabilirsin. 

İKİZLER  – Güneş,  Ay, ya da Yükselen 

Spotlar seni gösteriyor. Eski arkadaşlar, projeler, işler, aşklar sanki geri dönüş yapıyor hayatına son zamanlarda. Düşün bakalım geçmişe ait neler var şu anda kafanda ya da etrafında. İki yıl sonra burcuna yerleşen Mars,  enerjik ve aktif bir hale getiriyor seni. Bu destekleyici durumdan mümkün olduğunca faydalanman gerekiyor. Bir süredir, ciddi bir iş ya da aşk ilişkisine adım attıysan, bunlarla ilgili tamamlanmalar getirebilir bu Dolunay. Evlenme kararı alabilir ya da bir işbirliğine imza atmak isteyebilirsin. Başka bir açıdan ele alırsak bu görünümü, bir ayrılma kararı da aldırabilir. Her ne olursa olsun, senin yararına görünüyor. Kapılar kapanır ki yeni kapılar açılsın diye. Venüs ve Saturn arasındaki güzel açı, biraz zamana bırakabilirsen, sonunda seveceğin, sevineceğin anlaşmalar, durumlar vaat ediyor. Bütün bu destekleyici etkiler sana hareket et, iletişimini artır, insanlarla beraber ol, projelerini ve hayallerini anlat, sosyalleş, kendini göster diyor. Bekleme zamanı değil, geleceğinin tohumlarını atabileceğin güzel zamanlardasın.   

YENGEÇ  – Güneş,  Ay, ya da Yükselen 

Hayat bazı zamanlarca boğucu olabilir. Sanki zaman durmuş, hiçbir şey ilerlemiyor gibidir ama tüm buna karşılık içindeki ve beyninde kasırgalarla, fırtınalarla uğraşırsın. İşte bu duygusal dönemin ulaşabileceği en son noktada Dolunay gerçekleşiyor. Yıllık, içe dönüş ve dinlenme zamanındasın, kendini yorgun hissediyor olabilirsin.  Bu dönemi içsel gelişimin için kullanırsan, verimli hale getirebilirsin. Kaderindeki düğümleri, farkındalığını arttırarak, şuurlu bir yaklaşımla çözebilirsin. Geçmişi sorgulayarak, neyi, neden, niçin yaşadığının analizlerini yaparak, geleceğini geçmişin gölgelerinden kurtarıp, istediğin gibi şekillendirebilirsin. Venüsün para evine geçişi seni keyiflendirecek. Yaz boyu bu etki devam edecek. Jüpiter zaten geçtiğimiz yazdan beri seni maddi konularda sevindirmeye başlamıştı. Ancak şimdi bu iki sevgili el ele verince, olumlu etkileri tamamen görünür hale gelecek. Doğada vakit geçirmen, yürüyüş ya da spor yapman, ibadete zaman ayırman seni ferahlatacak. Yakında her şey normale dönecek merak etme.

ASLAN  – Güneş,  Ay, ya da Yükselen 

Şansı kucaklamışken bir de aşka hazırlanmaya başla Aslan. Eşi olanlar da romantik günlere merhaba diyecek. Yılın en coşkulu dolunayını yaşayacaksın ve bu etki tüm hafta devam edecek. Dolunay haftasını kapsayan, mayıs sonu ve haziran başı ortaya çıkacak gelişmeler, özellikle geçmiş yaşamından geliyorsa eğer, uzun bir süre hayatında kalıcı olacak gibi görünüyor. Ciddi bir ilişkinin ilk adımlarını atabilirsin. Geçtiğimiz ay yaşadığın baskılardan kurtulup, daha hafif günlerin tadını çıkarabilirsin. Venüs hafta sonu burcuna geçerek seni yazın yıldızı yapmaya kararlı görünüyor. Ancak bu güzel etkiyi, ayna karşısında harcamanı değil, toplum içinde, internette, sosyalleşerek, kendini göstererek, geleceğine yönelik olumlu adımlar atmak için kullanmanı tavsiye ediyorum. Sana uzun soluklu başarı ve mutluluk vaat ediyor. Geçmişte aldığın yaralar olabilir ancak uzun zamandır gökyüzü sana ilk defa bu kadar olumlu ve kalıcı destek veriyor. Uzun zamandır arzu ettiğin bir dileğin gerçek olabilir ya da bunun belirtilerini görebilirsin. Bu kadar ışıltılı yıldız yağmurunun damlaları hoşuna gidecek. 

BAŞAK  – Güneş,  Ay, ya da Yükselen

Hayatında denge kurmakta zorlanıyorsan, hiçbir şey planladığın gibi gitmiyorsa, her şeyi oluruna bırak. Yakında koşullar uzun bir süreliğine değişecek senin lehine, merak etme. Patronlar, yetkililer yani kısaca otorite figürleri biraz sabırsız hatta öfkeli olabilir. İş hayatını ve kariyerini hem öne çıkartan hem de üzerinde baskı oluşturan bir süreçtesin. Senin payına düşen ise sorumluluklarını yerine getirmek, baskılara sabretmek ve gelenin gelmesine,  gidenin gitmesine izin vermek.  İş değiştirmek, geçmişten gelen projeler ya da işler gündemini meşgul edebilir. Dolunay sana iş yükü getirdiği gibi, ev ve aile konularında da sorumluluklara veya değişikliklere zorlayabilir. Hayatının gidişi ve yönü, seni yeni farkındalıklara uyandırabilir veya yeni kararlar aldırabilir. Venüsün yeni konumu, seni iç gözlemlemeye yöneltirken, kendini olumlu ve keyifli hissedeceğin günlere kavuşacaksın.  Şimdiden gelecek bu güzel etki, seni Jüpiterin bolluk ve şans dönemine hazırlamaya başlayacak. Hayatı olumlu ve aydınlık tarafından görmeye başla, güneş yakında senin üzerinde parlayacak. 

TERAZİ  – Güneş,  Ay, ya da Yükselen 

Seyahat, uzak yerler, hukuk, eğitim ve sözleşmeler gündemini hayli meşgul ediyor. Otoritelerden, yöneticilerden ve sosyal konumundan aldığın güzel etkiler seni oldukça besledi bir süredir. Bir ya da daha fazla, üzerinde çalıştığın konuyu, tatmin olacağın şekilde sonuçlandırabileceğin bir dönemdesin. Merkürün gerilemekte olduğunu biliyorsun ancak yarattığı aksaklıkları kolaylıkla giderebilirsin. Geçtiğimiz yazdan beri, sosyal çevre, dilekler, umutlar, aşk ve çocuklarla ilgili konularda olumlu etkiler altındasın zaten. Üzerindeki güzel etkisini iyice artıran Jüpitere, Venüs yani senin burcunun yöneticisinin katılımı da çok daha destekleyici olacak. Bu tatlı esintiler, yaz boyu seni gülümsetecek gibi görünüyor. Bu hafta sonundan itibaren, hayatında romantizm öne çıkacak. Geçmişten tanıdığın birisiyle, kalıcı bir ilişkiye adım atmaya karar verebilirsin. Bu aşk bağlantısı, yaşamında önemli bir yer alacağa benziyor,  hatta evlilikle sonlandırmak isteyebilirsin.  Aşk ve iş ortaklıklarındaki destekleyici gezegen konumları bir süre daha devam edecek.  Adeta ektiklerini biçeceksin ki yorgun yılların ardından bunu hak ettin.

AKREP  – Güneş,  Ay, ya da Yükselen 

Senin için sorunsuz bir hafta, sadece Merkürün gerilemesine dikkat edersen, yeni girişimlerden kaçınırsan herhangi bir problem yaşamazsın.  Kredi, finans, prim, sağlık ve paylaşım konularında sorumluluklarını gözeterek müzakere etmen gerebilir. Mali konular, bu Dolunayda öne çıkan başlık senin için. Mali durumunu düzeltecek ya da parasal büyüme sağlayacak anlaşmalar yapabilirsin. Satürnün Dolunaya eşlik etmesi tansiyonu biraz yükseltebilir, ancak sağduyunla bu yükselen tansiyonu düşürebilirsin. Hafta sonu uyum ve güzellikler getiren Venüs, kariyer evine geçerek orayı aydınlatmaya başlayacak. Geçtiğimiz yazdan beri kariyer alanın olumlu etkiler altındaydı Jüpiter sayesinde. Şimdi bu iki iyicil gezegen seni şans yağmuruna tutuyor. Otorite figürleriyle ilişkilerin daha ılımlı bir noktaya gelebilir hatta onlardan destek ve övgü alabilirsin. Uzun vadede kalıcı bir başarı ve ödül getirecek bir girişim ya da anlaşma  söz konusu olabilir. İş veya kariyerde yükselme, ortaklık kurma ve bunlarla bağlantılı olarak yer değiştirme, yaz döneminden sonbahara kadar etkili olacağa benziyor. 

YAY  – Güneş,  Ay, ya da Yükselen

Dolunaylar kapanış ve tamamlanma zamanlarıdır. Senede bir kez kendi burcunda oluşan Dolunay ise en değerlisidir. Senin burcun Yaydaki bu Dolunay, hayatında süregelen bir sorunun ya da belirsiz bir durumun netleşmesini gündeme getirecek. Geçmişten gelen birisiyle, ciddi bir aşk ya da iş ortaklığı kurabilirsin. Hatta bu büyük bir aşka ya da ortaklığa dönüşebilir. Ancak bir karara varmadan önce bunu derinlemesine düşünüp analiz etmeni öneriyorum, gerçekten bu senin için doğru ve sağlıklı mı, ruhun da buna onay veriyor mu ?  Eğer cevabın evet ise kalbinin sesini dinle ve tüm benliğinle bu süreci yaşa. Zorlukları halının altına süpürmeden, dürüstçe yüzleşebilirsen, kalıcı ilişkilerin ve öz saygının temellerini atmış olursun. Geçtiğimiz yazdan beri uzaklar, seyahatler, felsefe, din, eğitim ve evlilik alanlarında Jüpiterin aydınlığını alıyorsun. Venüs de bu hafta aynı evden sana şans getirmeye başlayacak. Eğer koltuğun arkasına saklanmadıysan, aşık olmaman imkansız gibi görünüyor. Enerjin ve karizman, potansiyel partnerleri mıknatıs gibi çekecek. 

OĞLAK  – Güneş,  Ay, ya da Yükselen 

Sınırlarının zorlanacağı bir dolunay haftası diyebilirim. İşyerinde gerginlikler yaşanabilir, hatta bazıları üzerine fazla gelebilir. Zaten iş yükü altında kendini yorgun hissederken, fazla tepki gösterme eğiliminde olabilirsin. Çevrendekilerin sorunları abartma halinde olmalarına karşın, derin nefes alarak tepkiselliğini kontrol edebilirsen, bu yükselen enerji alev almadan sönecektir. Dolunay sürecinde, sağlığına ve beslenmene dikkat etmeni tavsiye ediyorum. Kendini fazla yormazsan, ufak kazalar ya da incinmelerden de korunmuş olursun. Her ne kadar üzerinde bir baskı hissetsen de, geçici olduğunu bilerek, kendini sakinleştirebilirsin. Hafta sonu başkalarının kaynakları, kredi, ipotek, prim gibi konularda  4 ay sürecek ve sana güzel kazanımlar getirecek bir döneme giriyorsun. Hem yeni kaynaklar oluşturabilir, eski borçlarını kapatabilir, hem de insanların sana ne kadar bonkör davrandıklarına şaşırabilirsin. Mayıs ayında karşılaştığın ve geçmişinden tanıdığın birisi tekrar aklını çelebilir. Bu kişi uzun süre zihnini meşgul edeceğe benziyor. 

KOVA  – Güneş,  Ay, ya da Yükselen 

Aşk, oyun ve çocukları simgeleyen yaşam alanın kıpır kıpır. Senin için de kıpırdıyor sanırım. Son yıllarda yaşadığın en güzel ve destekleyici etkiler altındasın. Geçmişten tanıdığın bir kişiyle son zamanlarda hayli meşgul olmalısın. Jüpiter zaten geçen yazdan beri seni, aşk ve iş ortaklıkları konularında destekliyor. Şimdi bu şansa, bir de Venüs gezegeni ekleniyor. Sana müthiş ortaklıklar ve ilişkiler yaşama şansı veriyor. İçinin içine sığmayacağı bir yaz vaat ediyor bu ikili. Eskiden tanıdığın birisiyle, ilişkini geliştirebilirsin ya da sana harika bir yaşam arkadaşı olacak yeni birisini hayatına çekebilirsin. Bu kişi ve ilişki kalıcı olacak. Uzun zamandır üzerinde çok çabaladığın işlerinin ve girişimlerinin de karşılıklarını almaya başlayacağın bir dönem bu. Yakın geçmişteki baskı ve yaralardan kurtulma zamanın geldi. Ektiklerini biçeceğin bir dönem, iyi değerlendir. Mutlu, olumlu ve karizmatik havan yerine gelecek, sosyalleşeceğin ortamlarda şansın hep yanında olacak. Evlenme ve ev değiştirme potansiyelin hayli yüksek. Dolunay sana hayallerinden biri gerçek olabilir diyor. 

BALIK  – Güneş,  Ay, ya da Yükselen

Bir dönem kapanıyor. Dolunaylar tamamlanma zamanlarıdır. Tamamlanmalar, sonlanmalar duygusallığı da beraberinde getirir. Her ne kadar kendini kıstırılmış ve baskı altında hissetsen de, bu durumun geçici olduğunu ve sana yeni kapılar açılacağına güvenmelisin. Bir yandan ev, aile konularıyla uğraşmak zorundayken diğer yandan da otoritelerle ve onların kurduğu baskılarla mücadele ederken kendini boğulmuş hissedebilirsin. Geçmişle alakalı konular gündemine gelebilir, hatta bazıları kafanı da karıştırabilir. Ev, aile, gayrimenkul alanlarındaki etkiler, dekorasyon, taşınma, doğum şeklinde kendini gösterebilir. Uzun zamandır istediğin bir eve taşınma kararı alabilirsin, çok istediğin bir mobilyaya sahip olabilirsin. Veya kariyerinle, sosyal statünle ilgili değişiklik, yenilik yapmak zorunda kalabilirsin. Burada göstereceğin cesaret senin kendi gücünü görmeni sağlayacak. Geçen yazdan beri iş yükünü artırmış olan Jüpiter bir süre daha seni çalıştıracak. Ancak ılımlı Venüs senin imdadına yetişiyor. İş ve günlük yaşamın daha ferah ve sevimli olmaya başlayacak bu hafta sonundan itibaren. Üstelik bu etki tüm yaz devam edecek. 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI