Ana SayfaMagazin1 Aralık 2011 Kim nerede görüntülendi?

1 Aralık 2011 Kim nerede görüntülendi?

Hande Soral, önceki gece Asmalımescit’teki bir barda meslektaşı Serhat Teoman’la objektife takıldı. Ancak fotoğraflarının çekilmesi, genç oyuncuyu çok sinirlendirdi. Yalabık’la ilgili sorular soran muhabiri “Ağzımın içine gir emi! Bana Okan’ı sormayın. Okan yok artık” diyerek tersleyen Soral, barın kapısındaki görevliye de “Fotoğraf çekmelerine nasıl izin verirsiniz? Engellesenize!” diye çıkıştı. İkili daha sonra mekânın iç kısmına geçti.                

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın boşanmanın eşiğinden döndüğü eşi Zeynep Ilıcalı ile yasak aşkı Şeyma Subaşı, önceki gece partilerde boy gösterdi.

Zeynep Ilıcalı Nahide’de, Şeyma Subaşı ise W Lounge’da arkadaşlarıyla eğlendi. Ilıcalı gecenin sonunda mekândan ‘ZA’ plakalı yeni aracıyla ayrıldı.      

“Kuzey Güney”in Ali’si Rıza Kocaoğlu, “Fatmagül’ün Suçu Ne?” dizisinde rol alan kardeşi Gözde Kocaoğlu ile Nişantaşı’nda objektife takıldı.

Rıza Kocaoğlu, fotoğraflarını çeken muhabirleri uyardı: “Yanımdaki kardeşim biliyorsunuz değil mi!”                      

Şarkıcı Murat Dalkılıç, önceki akşam sevgilisi Ekin Türkmen’le Akaretler’deki bir partiye katıldı.

Gazetecilerin bedelli askerlikle ilgili sorusunu yanıtlayan Dalkılıç, “Bana vursaydı ben de bedelliyi tercih ederdim. Okulum bittikten sonra gidip paşa paşa askerliğimi yapacağım” dedi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI