Ana SayfaMagazin1 Kasım 2011 Kim nerede görüntülendi?

1 Kasım 2011 Kim nerede görüntülendi?

Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz hafta görüntülendiği komşusu Tolga Karaçelik’le ilişkisini saklamıyor. Önceki gün Bebek’te tek başına turlarken görüntülenen Yeşilçay gazetecilerin “Hakkınızda çıkan Tolga Karaçelik’le aşk yaşadığınız haberlerinin aslı var mı” sorularına, “Evet aslı var” yanıtını verdi.                 

 

“Behzat Ç.” dizisinde canlandırdığı Hayalet karakteriyle ünlenen İnanç Konukçu, önceki akşam bir kız arkadaşıyla Hayal Kahvesi’ndeydi.

Çıkışta gazetecilerle karşılaşınca şaşkına dönen ikili, birlikte görüntü vermemek için farklı yönlere doğru koşar adım uzaklaştı. Ancak bu çaba işe yaramadı.      

Mine Cangal, son zamanlarda sık sık birlikte görüntülendiği Erhan Güleryüz’le önceki akşam bir kez daha objektiflere takıldı.Beyoğlu’nda dolaşan, önce mağazaları gezip ardından bir kafede yemek yiyen ikili, habercilerin arkadaşlıklarıyla ilgili sorularını yanıtsız bıraktı.             

 

CENGİZ Semercioğlu ve Sema Eren’in sunduğu “Böyle Bir Şey Var mı?” programına konuk olan Hüsnü Şenlendirici, pişmanlıklarını anlattı.

Ünlü klarnetçi, artık özel hayatıyla gündeme gelmemek için dikkatli yaşadığını söyledi: “Uzun süredir magazin basınından uzaklaştım. Etiler’den Tarabya’ya taşındım. Manşetlerden inmek beni dinlendirdi. En önemli şeyi yeni fark ediyorum; ben çok gereksiz konuşmuşum. Bana sorulan sorulara çok cevap vermişim. Şimdi ünlü biriyle olmadığım için daha rahatım. O dönemden çok şey öğrendim.”
 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI