Ana SayfaMagazin10 Ekim 2011 Kim nerede görüntülendi?

10 Ekim 2011 Kim nerede görüntülendi?

Kıvanç Tatlıtuğ’un eski sevgilisi İdil Fırat, önceki akşam Asmalımescit’te görüntülendi.

 Geç saatlere kadar eğlendiği mekândan sevgilisiyle el ele ayrılan Fırat, muhabirleri görünce büyük panik yaşadı. Sevgilisini bırakıp yanındaki kız arkadaşıyla birlikte yolunu değiştiren genç kız, kendini Pera Palas Otel’e attı. Uzun süre otelde bekleyen Fırat, oradan arka kapıya yanaşan taksiyle ayrıldı.

Ayrıldıkları konuşulan Nejat İşler ve Berrak Tüzünataç, önceki gün Cihangir’deydi.

Journey Kafe’ye giren ikili, objektifleri fark edince oradan apar topar ayrıldı.  İlişkileri hakkındaki soruları yanıtsız bırakan İşler, muhabirlerin görüntü almasına da “Yeter artık çekmeyin!” diye bağırarak tepki gösterdi.

Amerikalı gazeteci Benjamin Harvey ile nişanlanan Hande Ataizi, evlilik tarihini açıkladı.

 Önceki gün Nişantaşı’ndaki mağazaları gezerken görüntülenen Ataizi, “Üç ay sonra evleniyoruz. Şimdilik düğünü Türkiye’de yapmayı planlıyoruz, fakat son dakika sürpriziyle Amerika’da da yapabiliriz” dedi.

İkiz bekleyen oyuncu Tuba Büyüküstün ve eşi Onur Saylak, önceki gün İstinye Park’ta alışveriş yaptı. Alışveriş merkezindeki et restoranına giden Büyüküstün bir porsiyon kuzu pirzola ve salata yedi. Gazetecilerin fotoğraflarını çekmesinden rahatsız olduğu gözlenen 4 aylık anne adayı genç oyuncunun karnını gizlemek için paltosunun düğmelerini iliklemesi dikkat çekti.

Seray Sever, bir dönem ortağı olduğu işadamı Tekin Acar’ın oğlu Tolga Acar’la büyük aşk yaşıyor. Çifte, önceki gün İstinye Park’ta el ele dolaşırken rastladık. Daha önce ilişkisini inkar eden Sever, bu kez farklı konuştu: “Çok mutluyum. Altı aydır süren bir beraberlik. Artık saklamamızın bir anlamı yok.”

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI