Ana SayfaMagazin11 Ağustos 2011 kim nerede görüntülendi

11 Ağustos 2011 kim nerede görüntülendi

Yeşim Erçetin, üç aylık hamile. Eşi Emre Matraş’la Bodrum’da tatil yapan Erçetin, geçtiğimiz gün Local Beach’de objektife yansıdı.

Muhabirlerle sohbet eden şarkıcı, “Üçüncü kez hamileyim. Diğer ikisini aldırmak zorunda kalmıştım, ancak bu kez doğuracağım. Bebeğim şu an üç aylık” dedi. Geçtiğimiz yılın ağustos ayında Bodrum’da yıldırım nikâhı kıyan çift, evlendikten dört ay sonra boşanma haberleriyle gündeme gelmiş, Erçetin eşinin kendisine boşanma davası açtığını televizyondan öğrenmişti. Kısa bir süre sonra çift arasındaki anlaşmazlık tatlıya bağlandı, Matraş da davasını geri çekti.  

Gündoğan Gandil Otel’de çocukları ve annesiyle tatil yapan şarkıcı, aldığı tüm tedbirlere rağmen mayolu görüntülenmekten kurtulamadı. Sabahın erken saatlerinde çocuklarıyla birlikte denize giren Ergen, objektifleri fark edince yardımcısından havlusunu getirmesini istedi ve apar topar sudan çıktı.

`Ezel` dizisinde canlandırdığı ‘Tefo’ karakteriyle ünlenen Sarp Akkaya, Ekmek Teknesi`nin `Sonnur`u Arzu Oş`la Nişantaşı`nda görüntülendi.

Önceki akşam Sunset adlı restoranda yabancı bir güzelle akşam yemeği yiyen Serdar Ortaç, çıkışta soruları yanıtladı. Yanındakinin sadece arkadaşı olduğunu belirten şarkıcı, eski sevgilisi Asta’yı hâlâ unutamadığını belirtti: “Asta’dan sonra kimseyi sevmedim çünkü yine onun gibi bir aşk bulmak isterim.”       

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI