Ana SayfaMagazin11 Kasım 2011 Kim nerede görüntülendi?

11 Kasım 2011 Kim nerede görüntülendi?

Bayram tatilinde Paris’e giden Beren Saat, önceki akşam İstanbul’a döndü. Havaalanında tek başına görüntülenen Saat, renkli valiziyle dikkat çekti.

Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çifti kızları Su ile Avrupa’da geçirdikleri bayram tatilinin ardından önceki akşam İstanbul’a döndü.

Yağmur Atacan valizleri taşırken Pınar Altuğ da Su ile ilgilendi.

Bayram tatilini Kıbrıs’ta geçiren Türker İnanoğlu-Gülşen Bubikoğlu çifti, İstanbul’da havaalanında objektife takıldı.

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde arkadaşları Esat Yonguç ve Gökhan Şükür ile Kanyon’daydı. Gina’da öğle yemeği yiyen grup, daha sonra Kanyon’da kısa bir alışveriş turu yaptı

Ece Uslu, önceki gün sevgilisi Serkan Şenalp ile birlikte City’s Nişantaşı’nda görüntülendi. Gazetecilerin yanına giderek erkek arkadaşının adını yanlış yazdıklarını söyleyen Uslu, “Bugüne kadar hep yanlış yazdınız, sevgilimin ismi Serkan soyadı da Şenalp” dedi.

 

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz günlerde oğlu Osman Nejat ile Kanyon’daydı. Oğlunu Fun Gate’e getiren Yeşilçay, daha sonra bir arkadaşı ile Midpoint’te kahve içti.

 

Alişan, sevgilisi Seda Önder’le City’s Nişantaşı’nda objektife takıldı. Limonata çıkışı konuşan Alişan, ilişkileri hakkındaki sorulara, “İlişkimiz henüz çok yeni o yüzden söylenecek fazla bir şey yok” dedi

Okan Kurt ile aşk yaşamaya başlayan Demet Akalın, mutluğunu twitter`dan paylaştı.

Sayfasına " Aşk geç gelen mutluluk" yazan Demet Akalın, genç sevgilisiyle önceki akşam Günay Restoran’daydı. Muhabirleri fark edince rahatsız olan Akalın, görüntülenmemek için mekân görevlilerinden yardım istedi. 1982 doğumlu olan Okan Kurt Mersin`de varlıklı bir ailenin oğlu.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI