Ana SayfaMagazin12 Aralık kim nerede görüntülendi?

12 Aralık kim nerede görüntülendi?

Asmalımescit sokaklarında objektife takılan Tuba Ünsal ve Murat Pilevneli, fotoğraflarının çekildiğini fark edince gülümseyerek poz verdi. Fotoğraflarını çeken muhabire “Hadi çek bizi de boşanıyorlar diyenlere kapak olsun” diye seslenen Ünsal, böylece ayrılık dedikodularına da son noktayı koydu…                              

Kanal D’de yayınlanan “Doktorum” programına telefonla bağlanan Gülben Ergen, sigarayı nasıl bıraktığını anlattı.

“20 yılımı sigara içerek geçirdim” diyen sanatçı, bu bağımlılığından 1,5 yıl önce Emre Üstünuçar’dan aldığı terapi yardımıyla kurtulduğunu söyledi. Sigarayı bırakabildiği için üç çocuğunun yüzüne daha rahat bakabildiğini ifade eden Ergen, “Kanser çubuğundan kurtuldum. Şimdi ‘O illeti nasıl içmişim’ diyorum, artık kokusuna bile tahammül edemiyorum” dedi ve tüm tiryakileri sigarayı bırakmaya davet etti. 

 

Geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Selma Ann Desmond ile Ali Taran’ın oğulları Kuzey Taran, önceki gün arkadaşlarıyla Nişantaşı City’s’deydi. Taran, muhabirlere “Bu benim hayatım. Çekmeyin, istemiyorum” diyerek tepki gösterdi.

Yener Gürsoy’dan boşandıktan sonra at çiftliği sahibi Enver Selim Kurtoğlu’yla ilişki yaşamaya başlayan İpek Tuzcuoğlu, önceki gün yeni aşkıyla Nişantaşı’nda görüntülendi.

 Sevgilisiyle el ele dolaşan Tuzcuoğlu, “Avrupa Avrupa” dizisinden neden ayrıldığı sorusuna “Zamanı gelince konuşacağım” yanıtını verdi.

15 Ekim’de doğum yapan Ebru Gündeş, aylar sonra yeniden kameraların karşısına geçti, eşi Reza Zarrab’la mutluluk pozları verdi. Şubat 2010’da Azerbaycanlı işadamı Reza Zarrab ile evlenen ve geçtiğimiz ekim ayında Alara adını verdiği kızını kucağına alan Ebru Gündeş, doğumdan bu yana ilk kez önceki akşam kameralar önündeydi. Arkadaşı Armağan Çağlayan’ın sahibi olduğu Levent’teki restoranda yemek yiyen Gündeş, çıkışta eşiyle mutluluk pozları verdi. Basının ilgisini karşılıksız bırakmayan ve sorulara tek tek yanıt veren Gündeş, çok uzun süredir fasıl gecesine katılmak istediğini, sonunda bu arzunun yerine geldiğini ve içeride bol bol şarkı söylediğini anlattı. İbrahim Tatlıses’in yeni albümünde Sibel Can’la birlikte vokal yapacağını da sözlerine ekleyen Gündeş “Bugüne kadar gördüğüm en iyi albüm oluyor. Bence Tatlıses’in albüm döneminde başka kimse albüm çıkarmasın” dedi. Armağan Çağlayan, Ebru Gündeş’in doğumdan sonra 12 kilo verdiğini ve eski kilosuna kavuştuğunu söyledi.

Sibel Can, geçtiğimiz gece Günay Restoran’daydı. Müşterilerden biri, Can’dan önce sahneye çıkıp mikrofununa altın taktı. Sahnede üç saat kalan ünlü şarkıcı, Nur Yerlitaş’ın imzasını taşıyan üç ayrı elbiseyle hayranlarının karşısına çıktı.

                                                 

Tempo ve Media Markt’ın Antalya’da düzenlediği yılbaşı partisinin yıldızı, “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinde Carolin’i canlandıran Wilma Elles’ti. Hillside Su’daki ‘kırmızı’ konseptli partiye sevgilisi Levent Özçelik’le katılan Alman oyuncu, bir ara yanına gelen Brezilyalı dansçılarla samba yaptı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI