Ana SayfaYaşam13-19 Haziran 2016 Haftalık Burç Yorumları

13-19 Haziran 2016 Haftalık Burç Yorumları

Ünlü astrolog Su Karakuş`tan 13-19 Haziran haftanın burç yorumları: 

KOÇ: Hafta başından itibaren hislerinizdeki değişiklikler sezgilerinize güvenmemeniz gerektiğini anlatacak. Hafta ortasında inançlarınızla iç dünyanız arasındaki çelişkiyi fark edip yenileneceksiniz. Hafta sonuna doğru eğitim ve seyahatlerinizi tamamlayıp eve dönmek isteyebilirsiniz. Ancak ailenizle aranızdaki sorunlar ve bitişler bu dönüşü geciktirebilir. Medya çalışmalarınız bir anda ailevi nedenlerle sona erebilir. Bu haftayı tamamlamak istediğiniz konulara ayırın.

BOĞA: Arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkide geri çekilme dönemi başlıyor. Aynı ideali paylaştığınız kişilerin yeterince idealist olmadığı fark edebilir, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Mali sıkıntılarınız varsa destek göremeyecek ve kendi başınıza olabileceğin en iyisini paylaşacaksınız. Ve borçlardan kurtulmanızı sağlayacak dolunayın etkisi hafta ortasından itibaren başlıyor. Kredi veya nafaka davanızın sonucunu alabilirsiniz.

İKİZLER: Kariyerinizle ilişkili hayallerinize bir süre ara vermeniz gerekiyor. Yöneticileriniz gelişmenizi beklerken siz tam tersine tatil havasında hissedeceksiniz. Dinlenmiş hissedememek ve uyuşukluktan kurtulamamak gibi dertleriniz olabilir. Aynı zamanda kendi hedeflerinizi ve inanışlarınızı da sorgulayacaksınız. Bu dünyada sadece çalışmak için mi varsınız yoksa başkalarına yardım ederek çalışmayı mı tercih etmelisiniz? Bu konu hafta ortasında epeyce zamanınızı alacak. Dolunay evlilik ve ortaklık ilişkinizi gözden geçirmenize neden olacak. Mali konularda partnerinizle ters düşebilirsiniz.

YENGEÇ: Seyahat hayalleriniz, tanınma programınız veya inanışlarınız gerçeklik sınavından geçecek. Özellikle hafta başında ve hafta ortasında boşvermişlikle sorunlar karşısında çaresizlik hissi arasında gidip geleceksiniz. Dolunay iş ve sağlık yaşamınızda bir çeşit tamamlanma süreci yaratacak. İşten ayrılmak, bir müracaatınızın kabul edilmesi, iş arkadaşlarınızdan birinin vedası ya da sağlık sorunlarınızı fark edip tedaviye başlamak bu haftanızın ana konuları.

ASLAN: Başkalarının duygu ve düşünceleri hakkındaki net fikirleriniz bulanıklaşmaya başlıyor. Kendinizden emin olamamakla mutsuz hissetmek ve aşırı uyuşma eğilimi göstermek sizi biraz yorabilir. Derin duygular içine çekilebilirsiniz. Partnerinizle veya çocuklarınızla aranızdaki sorunların kaynağı yaşanan hayal kırıklıkları olacak. Dolunay ilişkilere nokta koymaya veya yeni bir ilişkiye başlamakta duyduğunuz endişeyi tetikliyor. Kalbinizin sesini duymanız güç olabilir. Dostlarınızın fikrini almalısınız.

BAŞAK: Yakınlarınızla ilişkilerinizde her şeyin tam tersine döndüğü, kandırılma ve yanıltılmaya açık olduğunuz bir dönem başlıyor. Evlilik hayalleri kuruyorsanız bir süre mola vermenizde fayda var. Bir ortaklık arifesindeyseniz özellikle hafta ortasında imza atmaktan kaçının. Tüm dikkatinizi kariyerinize verin ve kendi başınıza neler yapabileceğinizi araştırın. Ev ve yuva alanında esen sert rüzgarlar partnerinizle yollarınızı ayırmanıza zorlayabilir. Evinizde çıkacak her türlü problem karşısında dikkatli olmalısınız. Dolunay sorunlara nokta konulmasını sağlayacak. Bu süreçte dostlarınızı değilse de yöneticilerinizi ve otoritelerinizi yanınızda bulacaksınız.

TERAZİ: İş ve sağlık alanında tembellik döneminiz başlıyor. Neptün gerilemesi gerçekçi davranışlar ve disiplin yerine hayalperest yaklaşımlar getirecek. Uyuşukluk bu dönemde en büyük sorununuz olabilir. Yakın çevrenizle aranızdaki gerilim artıyor veya tanınma programını ihmal ediyorsunuz. Bu nedenlerle hafta ortasında bir krizin eşiğine gelebilirsiniz. Artık güveninizin kalmadığı bir dünyaya geçiş yapacaksınız. Öte yandan çevre değişikliği için hafta ortasından itibaren yeni fırsatlar karşınıza çıkacak değerlendirin.

AKREP: Aşk yaşamınızda hayallerinize tersten bakmanız gereken dönem başlıyor. Neptün gerilerken hafta ortasında partnerinizle aranızda mali sorunlar ortaya çıkacak ve aranızda maddi ve manevi sorgulamaların yaşanacağı tartışmalar geçecek. Düş kırıklıkları sizi bekliyor. Gelirleriniz ve gelirlerin yönetimiyle ilgili kararlarınızı sorgulamalı, belki yetersiz kaynaklara zaman ayırmaya veda etmelisiniz. Dolunay hafta ortasından itibaren bu alanda yardım edecek. Ortamdan uzaklaşmakla değil, başkalarının kaynaklarını kullanmakla ilgilenin.

YAY: Burcunuzda hareketli bir hafta başlıyor. Neptün gerilemesi hafta başından itibaren aile ve yuva alanında hayal kırıklıkları yaratırken, su baskını, sularla ilgili sorunlar evinizle daha çok ilgilenmenize neden olacak. Öte yandan hafta ortasında başkalarına yapacağınız baskı yeni sorunları ve ailenizin üzerinde yaratacağınız düş kırıklığını haber veriyor. Görünüşünüz ve dünya görüşünüzle ilgili değişiklikler hafta ortasından itibaren gündeminizde olacak. Partnerinizin karşı çıkışlarını dikkate alın. O haklı olabilir.

OĞLAK: Yakın çevrenizde merhamet duyduğunuz ve güvendiğiniz kişiler hafta başından itibaren güvensizliklere neden olacak. Bunu hissediyorsanız dikkatli olun. Her koşulda sorun yaşayacaksınız ve kendinizi korkularınıza teslim edeceksiniz. Ancak içinizdeki gücü açığa çıkaracağınız fırsatlar dolunayla gelecek. Bir şekilde kötü alışkanlıklarınızdan birine veya sorun kaynaklarınızdan birine veda edeceksiniz. Kurtuluşunuz bu sayede mümkün. İş arkadaşlarınızdan biri veya yeni iş anlaşmaları kurtuluşunuza katkı koyabilir.

KOVA: Özgüveniniz ve mali konulardaki büyük ümitleriniz suya düşebilir ve hafta ortasında özdeğerinizden kuşku duymanıza neden olacak arkadaşlarınız beklemediğiniz sorunlar yaratabilir. Zorlayıcı ir hafta ama her şeyin altından kalkacak gücünüz var. Bu güç partnerinizden yardım veya çocuklarınızdan bir fikir gibi gelecek. Ancak dostluklarınızı tekrar gözden geçirecek ve hafta içinde onlardan birinin vereceği zarar karşısında yeni kararlar alacaksınız. İş yaşamınızda dikkatli olmalısınız.

BALIK: Burcunuzun yöneticisi Neptün hafta başından itibaren burcunuzda gerilemeye başlıyor. Bir şekilde içe dönmek, hayallere odaklanmak, uyuşmak ve yapacaklarınızı ertelemek eğiliminde olacaksınız. Sorumluluklarınızı unutmamalı, hayallerinizden vazgeçmemelisiniz. Ancak zaman planlamasını iyi yapabilirseniz düşleriniz gerçekleşebilir. Yöneticileriniz veya otoriteler hafta ortasında önemli bir problem yaratacak ve sorunlarla uğraşmak zorunda kalacaksınız. Görev ve yetkilerinizi iyi belirlemelisiniz. Veya kariyerinize veda etmeli, sıfırdan başlamalısınız. Partneriniz bu durumda etkili olacak. Ancak en iyi dostunuz ailenizden biri. Onun fikrini alın.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI