Ana SayfaMagazin13 Ocak 2012 Kim nerede görüntülendi?

13 Ocak 2012 Kim nerede görüntülendi?

Önder Bekensir, boşandıktan sonra da görüşmeye devam ettiği Demet Akalın’la ilişkisinin bitmesinin ardından yeni bir aşka yelken açtı.

Önceki akşam yeni sevgilisiyle Arnavutköy Balıkçısı’nda baş başa yemek yiyen Bekensir, “Sevgilim tanınmış biri değil. Bundan sonra aşklarımı göz önünde yaşamayacağım” dedi.

Önceki gün sözleşip Bebek’te buluşan Nil Karaibrahimgil ve Rebekka Haas Çetin, kaban sürprizi yaşadı.

Almanya seyahatlerinde aldıkları kabanı hiç planlamadan aynı gün giyip sokağa çıkan ikili, yan yana ilginç bir tablo yarattı.    

Alişan, önceki gün evinde çiğ köfte partisi verdi

Yakın dostu Demet Akalın’la birlikte mutfağa giren ve eldivenlerini takıp çiğköfte yoğuran Alişan, günün sonunda Twitter sayfasında sonuçtan memnun kaldığını duyurdu: “Bu imkansızlıklar içinde çok güzel bir çiğköfte oldu… Ellerime sağlık.”

Burcu Güneş, geçtiğimiz gün Nişantaşı City’s’deydi.

 Victoria’s Secret mağazasındaki parfümleri ve iç çamaşırları inceleyen şarkıcı, çıkışta muhabirleri görünce kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı. Güneş, “Aşk var mı?” sorusuna gülümseyerek “Aşk erkeğe yakışır, kadın zaten aşktır” yanıtını verdi, daha sonra alışveriş turuna devam etti.

‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinin oyuncuları Yıldız Çağrı Atiksoy ve sevgilisi Tolga Güleç’in Twitter mesajları, ikilinin kavga ettiğini ortaya çıkardı. İşte çift arasındaki diyaloglar:

Tolga Güleç: Elini tutunca mutlu olduğunuz, yanında eğlendiğiniz, yatmadan önce hayaller kurduğunuz kişi var ya… İşte o hayatınızın içine edecek. Üzgünüm.
Yıldız Çağrı Atiksoy: Çok özür dileriz gerçekten…
Tolga Güleç: Hande Yener’den ‘Yalanın Batsın’ı yolluyorum, dinleyin.
Yıldız Çağrı Atiksoy: Benden de İlhan İrem’den ‘Boşver Arkadaş’ gelsin. Sabaha kadar dinle diye.

Hande Subaşı, sevgilisi Can Tursan’la önceki akşam Arnavutköy Balıkçısı’nda yemek yedi.

Şarkıcı Gülben Ergen’le  görüntülendiği iddia edilen Tursan, utangaç tavırlar sergiledi. Subaşı, iddialarla ilgili, “Söylenen tarihte Can’la yurt dışındaydık. Fotoğraftaki kişi ona benziyor. Fakat Can, Gülben Ergen’i tanımaz. Çıkan haberler gerçek dışı, mutlu beraberliğimiz devam ediyor” dedi.

 

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI