Ana SayfaMagazin14 Aralık Kim nerede görüntülendi?

14 Aralık Kim nerede görüntülendi?

23 Aralık’ta vizyona girecek “Labirent” filminin oyuncuları Meltem Cumbul, Timuçin Esen ve Rıza Kocaoğlu, önceki akşam Nişantaşı trafiğinde görüntülendi.

Yol kenarındaki muhabirleri gören Cumbul, aracının camlarını kapatıp gaza bastı. Ancak önünde duran çöp kamyonu kaçmasına engel oldu. Üçlü, kamyon yüzünden yaklaşık beş dakika bekledi.

Çöp kamyonunun arkasında kalan aracın etrafını bir anda muhabirler sardı.

Seda Sayan Erol Köse kavgasına Nihat Doğan da dahil oldu. Doğan twitter`dan tehditvari bir açıklama yaptı; "Ya ben konuşursam ne olacak?"

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın düzenlediği gecede sahne alan isimlerden Kenan Doğulu, konser sonrası soluğu Cihangir’deki stüdyosunda aldı.

MFÖ’den Özkan Uğur ve Fuat Güner’le buluşan şarkıcı, yeni bir projeye başladıklarını belirtip
sadece “Sürpriz olsun” demekle yetindi.

 

Aşk yaşadığı İpek Tuzcuoğlu’yla evlenmeye hazırlanan Enver Selim Kurtoğlu, önceki gün kızı ve eski eşiyle görüntülenince tedirgin oldu. “Kızım Sude 12 yaşına girdi. Birlikte doğum gününü kutlamak istedik” diyen Kurtoğlu, Tuzcuoğlu’yla evlilik tarihini henüz belirlemediklerini söyledi.

Geçen günlerlerde yanında görüntülenen hanım için gazetecilere “Sadece zarif ve güzel yazmanız yeterli” diyen Suat Suna, o hanımla dünya evine giriyor. Bu, Burcu Balkanlı’yla nikah masasına oturacak Suna’nın ikinci evliliği olacak.

İstinye Park’ta görüntülenen Hülya Avşar, yılbaşında Günay’da sahne alacak.

 Avşar Kızı, “Bu yıl yine dans sürprizi var mı?” sorusuna, “Günay’da yürümek bile zor ama durun bakalım, benim sürprizlerim bitmez” yanıtını verdi.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI