Ana SayfaMagazin14 Ekim 2011 Kim nerede görüntülendi?

14 Ekim 2011 Kim nerede görüntülendi?

Halit Ergenç, önceki gün oğlu Ali’yle İstinye Park’taydı. Eşi Bergüzar Korel, festivale katılmak için Antalya’ya gidince oğluna bakan Ergenç, Balıkev’de oğluna yemek yedirirken objektife takıldı.   

Zeynep Beşerler, işadamı Selçuk Yorgancıoğlu’yla beraber olduğunu açıkladı, rahat etti. Artık basından kaçma gereği duymayan, özgürce gezen çift, önceki gün de Akmerkez’ deydi.          

Aşk yaşadıkları konuşulan Mehmet Ali Erbil ve “Çarkıfelek”teki hostesi Irmak Atuk, Cihangir’de görüntülendi.

Ünlü şovmen, Atuk’a muhabirlerin yanında “Hadi kızım görüşürüz, işle ilgili konuştuklarımızı unutma” dedi. Atuk, hızlı adımlarla yürürken yanıt verdi: “Tamam patron!”          

Ethica Sağlık Grubu`nun yeni hastanesi Estethica Levent`in açılışına katılan güzel oyuncu Sinem Kobal, sevgilisi Arda Turan`la ilgili sorulara cevap vermedi. İspanya`da Atletico Madrid`de oynayan Arda Turan hakkındaki eleştiriler sorulduğunda sevgilisi Sinem Kobal, "Arda bir şey hakında konuşmuyorsa ben de konuşmam" dedi.

Beyoğlu gecelerinde görüntülenen Meltem Cumbul, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 Bir muhabirin “Milli maçta Sinem Hanım’la (Kobal) siz, Arda Turan’a uğurlu gelmediniz sanırım” sözü üzerine bozulan oyuncu, “Senden hoşlanmadım. Başkası sorsun” diyerek havayı yumuşattı.

Önceki gün Nişantaşı’nda pek çok doktorun çalıştığı bir binaya giren oyuncu Özgü Namal’ın nereye gittiği merak konusu oldu.

Binada ilk göze çarpanlar, estetik cerrah, diş hekimi, kadın hastalıkları uzmanı muayenehaneleri ve bir laboratuvar.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI