Ana SayfaMagazin14 Kasım 2011 Kim nerede görüntülendi?

14 Kasım 2011 Kim nerede görüntülendi?

Bir dönem boşanmanın eşiğine gelen Gamze Özçelik ve Murat Pektaş, sıkıntılı günleri geride bıraktı.

Kısa bir aradan sonra yeniden “Arka Sokaklar” dizisinde rol almaya başlayan çift, önceki gece Maçka’da objektife takıldı. İkili, “Arka Sokaklar”daki rol arkadaşları Berk Oktay için Frame’de düzenlenen sürpriz doğum günü partisine katıldı.

Yapımcı Mahmut Tezcan’ın cenazesi, eski eşleri Müşerref Akay’la Yıldız Tezcan’ı yan yana getirdi. Yıllardır küs olan Müşerref Akay ve Yıldız Tezcan, objektiflere kol kola poz verdi.

Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel, önceki akşam Asmalımescit’teydi. İkili, Torro adlı restoranda bir arkadaşlarının doğum gününe katıldı. Çift, davetten erken ayrıldı.

Anadolu Kartalları filminde rol alan Engin Altan Düzyatan, önceki gün ailesiyle City’s’deydi. Limonata’da anne-babası ve ablasıyla yemek yiyen Düzyatan’ın yanında sevgilisi Özge Özpirinçci’nin olmaması dikkat çekti.

 

Yaprak Dökümü dizisiyle tüm dikkatleri üzerine çeken ve merhum sanatçı Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal’la geçtiğimiz yaz dünyaevine giren Gökçe Bahadır, yakın arkadaşlarıyla bir alışveriş merkezinde buluştu. Rol aldığı ‘Sensiz Olmaz’ dizisi yayından kaldırılan Bahadır’ın moralinin yerinde olduğu görüldü. Arkadaşlarıyla uzun uzun sohbet eden güzel sanatçı yeni projeleri değerlendireceğini söyledi.

Miranda Kerr, dün ABD’nin New York kentindeki evinden çıkarken oğlu Flynn ile görüntülendi. Oğlunu hâlâ emzirdiğini ve emzirmenin harcattığı kaloriyle eski formuna bir an önce kavuştuğunu belirten Kerr’in kucağındaki Flynn’a anne sütünün yaradığı görüldü. Kerr Flynn’ı taşımakta güçlük çekti.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI