Ana SayfaYaşam15-21 Haziran Haftalık Burç Yorumları

15-21 Haziran Haftalık Burç Yorumları

Astroloji analisti Meltem Eberdes 15-21 Haziran haftalık burç yorumlarını Trendus okurları için yazdı. Burcunuzun yorumunu okumak için tıklamaya devam edin!

Astroloji bir Lisandır. Bu lisanı anlıyorsanız, Gökyüzü sizinle konuşur…

Dane Rhudyar

Güneş,  Ay, ya da Yükselen KOÇ ise

Sorunsuz bir haftaya giriyorsun. Gezegenler sana iletişim, ticaret, seyahat, evrak işleri, kardeşler, arkadaşlar konularında yoğunluk vermeye devam ediyor. Son haftalarda Merkür gerilemesinin kaybettirdiklerini telafi haftasındasın. İkizlerde oluşacak nefis Yeni Ay, bu konularda sana taze ve hızlı başlangıçlar vaat ediyor. Yeni Ayın Jüpiter ve Uranüs’ten aldığı şahane açı kayda değer cinsten. Bu desteği çok iyi değerlendirmelisin. Konuyu romantizme getirmeden olmaz. Zaten konu aşk olunca akan sular durur senin için. Harekete geçmek için harika bir dönemdesin. Aşk, evlilik, yaratıcılık, çocuklar mutluluk verici…

Güneş,  Ay, ya da Yükselen BOĞA ise

Uyarmamda fayda var, parasal kazanımların artıyor ancak harcamalarına da dikkat etmelisin. Kazandığından fazlasını harcama eğiliminde olabilirsin. Bu alandaki nefis Yeni Ay seni fazla coşturmasın. Engeller ve gecikmeler artık gündeminde olmadığından, güven içinde adım atabilirsin. Ekim ayına kadar emlak, arsa alım satımı, yeni eve taşınma, evlenip aile kurma konularında büyük şansın var. Ömründe alabileceğin en güzel etkiler bunlar ve bu konularda atacağın adımlar kalıcı ve mutlu edici görünüyor. Özel hayatına girebilecek kişi ile hayatını kısa sürede birleştirmeyi isteyebilirsin. 

Güneş,  Ay, ya da Yükselen İKİZLER ise

Uçmaya hazırlanabilirsin. Yöneticinin sebep olduğu gecikmeleri ve engelleri geride bırakıyorsun. Burcunda oluşan şahane Yeni Ay sana bir yıl devam edebilecek taze başlangıçlar sunuyor. Jüpiter ve Uranüs ikilisinin tam desteğiyle sürücü koltuğunda sen oturuyorsun. Üzerinde çalıştığın, planladığın projelere ve ilişkilere başlayabilirsin. Aşk yakınlardan geliyor sanki tanıdığın ya da aynı çevrelerde bulunduğun kişilerden olabilir. Çabuk sıkılan taraf olmana rağmen bu aşk seni uzun süre meşgul edeceğe benziyor. Belki de uzun yıllardır ilk defa bu kadar ciddi bulacaksın kendini. Karizman, çekiciliğin ve enerjin yüksek, devam et. 

 Güneş,  Ay, ya da Yükselen YENGEÇ ise

Sessizliğin ve içe dönük ruh halin bu hafta da devam ediyor. Bazen beynimizin, kalbimizin çok derinlerinde kalan duygu ve düşüncelerimizi, kendimizden bile gizlediğimizi bilmeyiz. O kadar derindedir ki onlar, biz dışarıdaki sıradan akışa uyumlanmışızdır. Sonra bir bakarsın o karanlık odada bir lamba yanar ve karanlıktaki her şey aydınlanır, görünür hale gelir. Bu Yeni Ay seni en derinlerden aydınlatmaya aday. Dürtüsel değil ama düşünsel iletişim kurabilirsen, içgüdülerinle değil aklında harekete geçebilirsen, hem doğru adım atmış hem kendini korumuş olabilirsin. Eskilerden kalan bir ilişki Eylül ayına kadar geri dönüş yapabilir…

 Güneş,  Ay, ya da Yükselen ASLAN ise

Sosyal hayatın parlamaya devam ediyor. Yeni Ay haftasındayız, hatta senin için ‘bir dilek tut haftası’ demek daha doğru olacak. Mutlu ve olumlu hissettiğin, aşka, yaratıcılığa yelken açtığın ya da açacağın günlerdesin. Seninle yakından ilgilenen birisi seni alıp uzaklara götürmek, evlilik bağı kurmak isteyebilir. Fiziksel ve sosyal çekiciliğin uzun süre devam edecek. Bu Yaz sana güzel gelecek. 3 aylığına ev, konut ve aile ortamında, önceden tamamlanmamış bir durum tekrar gündemine gelebilir, karar almakta zorlansan da, gerisini kolaylıkla halledersin. Şahane bir hafta sonu seni bekliyor. Kendin bile inanamayacaksın !!!

 Güneş,  Ay, ya da Yükselen BAŞAK ise

Kariyer ve otoritelerle ilgili vurgu hayatını doldurmaya devam ediyor. İş ya da terfi bekliyorsan en uygun zamanlardasın ki Yeni Ay bunu getirebilir. Evet senin çok şanslı olduğun bir dönem değil ancak kendine de haksızlık yapmamalısın. Baskı giderek azalacak merak etme. Bilinçaltı, geçmiş hesaplar, hatıralar ve içsel dönüşüm alanlarında temizlik devam ediyor. Ve verimli bir şekle dönüşerek, Ağustos ayına kadar seni arındırıyor. Bu arınmayla sen yepyeni bir yükseliş dönemine hazırlanıyorsun. Tek başınalık için harika bir zaman. Geçmiş hesaplarını, gelecek planlarına göre analiz etmek zaten senin en iyi becerilerinden değil mi? 

Güneş,  Ay, ya da Yükselen TERAZİ ise

Haziran ayını uzun yolculuklarla geçirmiyorsan sanırım uzun vadeli planlar seni oldukça meşgul ediyor. Bu alanlardaki engellerin kalkmasından sonra da harika bir Yeni Ay oluşuyor. 

Sana uzaklara seyahatler, felsefe, yüksek öğrenim, hukuk, uzun vadeli planlar için durma ve yeni başlangıçlar yap diyor. Başlayacağın ilişkiler, projeler kalıcılık ve başarı vaat ediyor. Bir dileğin gerçekleşebilir, düşüncelerine dikkat et. Tutku söz konusu olduğunda varlığının her zerresinde hissedersin. Kalbini ve ruhunu buna adarsın. Son zamanlarda duygusal hayatında şüphe ve çelişki içinde hissetmiş olabilirsin. Ancak sabrının ödülü senin zaferin olacak !

Güneş,  Ay, ya da Yükselen AKREP ise

Kariyer alanındaki olumlu gezegenler sana otoriteler, sosyal statü, prestij, terfi açısından şanslı etkiler veriyor. Ağustos’a kadar sürecek bu etkiyi çok iyi değerlendirmelisin ki kazançlı çıkasın. Satürn’ün 3 aylığına burcuna dönmesi seni korkutmasın. Aksine bu dönemi bir fırsat olarak görmelisin. Geçtiğimiz birkaç yıl içinde tamamlanmamış bazı konular olmalı. İşte şimdi bu kalıntıları temizlemek ve yeni fırsatlara hazırlanmak gerekiyor. Bazen o kalıntıları halının altına süpürür ve sanki yokmuş gibi davranırız ama biliriz ki onlar orada durmaya devam ediyor. İçsel bütünlüğün için geçmiş hesaplaşmaları kapatabilme fırsatı bu…

 Güneş,  Ay, ya da Yükselen YAY ise

İkili ilişkiler alanındaki hareketlilik devam ediyor. Merkür bu alanda engeller ve gecikmeler getirmişti ancak bu etki dağıldı tamamen. Üstelik şimdi, bu hafta aşk ve iş birliktelikleri için nefis bir Yeni Ay beliriyor. Gelecek için uzun vadeli planlar ve projeler yapabilirsin, anlaşmalar imzalayabilirsin. Bunların senin yararına ve kalıcı olduklarına şahitlik edeceksin. Satürn, üzerindeki ağırlığını 3 aylığına da olsa kaldırıyor. Kısa ama altın bir fırsat sunuyor. Bu süreçte atacağın adımlar, yapacağın başlangıçlar,  hayatına uzun yıllar boyunca kalıcı bir ödül olarak yansıyacak. Güçlü bir duygusal dürtü hissediyorsan, hislerine güvenebilirsin. 

Güneş,  Ay, ya da Yükselen OĞLAK ise

Sorunları çözmek, karmaşık durumları düzenlemek için yaratılmışsın. Böyle olduğun için doğal olarak sorumluluk alman gereken olaylarla karşılaşıyorsun. Son haftalarda bunu sık sık yaşamış olmalısın. Ancak sana, altından kalkabileceğin kadar yüklendiğinin de farkında olmalısın. Yakında bu iş yükün hafifliyor, Yeni Ay sana cesaretle adım atmanı söylüyor. Artık yardıma ihtiyacın yok, ihtiyacın olan tek şey kendinde bulacağın cesaret. Kredi, ortaklık ve mali kazanımlarda şansın devam ediyor. Son 6 aydır umudunu yitirdiğin bir konu tekrar gündeme gelebilir. Bu konuyu hayatına katmak için 3 ayın ve şansın var, değerlendir.

Güneş,  Ay, ya da Yükselen KOVA ise

Haftaya romantik bir havayla başlıyorsun. Gezegenler yaratıcılık, aşk, çocuklar evinde harika bir şekilde gruplandılar. Yeni Ay bu evinde, üstelik Mars enerjisiyle aktif bir başlangıç sunuyor. Sosyalleşmek, seyahat etmek, eğlence ve arkadaş toplantıları vaktini alıyorsa gezegenlerinle uyumlusun demek. İkili ilişkilerdeki şansın yükselerek devam ediyor. Heyecan verici karşılaşmalar, tanışmalar, fırsatlar seni sevindirdiği gibi hayatında yer değiştirmelere de sebep olabilir. Evliysen bebek sahibi olmak için güzel zamanlar.  Bekarsan, senin için yaratıldığından emin olduğun birisiyle tanışman an meselesi…

Güneş,  Ay, ya da Yükselen BALIK ise

Satürn 3 aylığına sana az da olsa nefes aldıracak. Son 6 aydır hissettiğin baskı şimdilik üzerinden kalkıyor. Ancak biliyorsun ki zor olan yol, genelde doğru olan yoldur. Yeni Ay haritanın temel noktasında oluşuyor ve sana hayatında yepyeni bir dönüm noktası sunuyor. Ev, aile, mülkiyet konularında yenilik ve değişiklikler bekleyebilirsin. İş hayatında ise olumlu etkiler yeni bir görev getirebilir ya da istediğin seveceğin yeni bir iş bulabilirsin, sağlık sorununu giderebilirsin. Cuma ve Cumartesi şanslı 2 gün senin için, mali bir fırsat, sevineceğin bir başarı ama gerçekten ödüllendirici bir durum görünüyor. 

Meltem Eberdes
meberdes@gmail.com

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI