Ana SayfaMagazin15 Kasım 2011 Kim nerede görüldü?

15 Kasım 2011 Kim nerede görüldü?

Eski manken Güzide Duran, önceki gün eşi Adnan Aksoy’la İstinye Park’taydı. Gergin oldukları gözlenen çift, görüntülendiklerini fark edince iyice sinirlendi. Aksoy, objektifleri görür görmez “Çabuk mağazaya gir” diyerek eşini en yakındaki mağazaya soktu.                   

Ece Erken, önceki gün annesi Nurhan Erken, ağabeyi Çağatay Erken ve yeğeniyle birlikte İstinye Park’ta objektife takıldı.

 Ailesiyle yediği yemeğin ardından tek başına alışverişe çıkan Erken, muhabirlerin “Hayatınızda biri var mı?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Hayatımda kimse yok. Bu gidişle de uzun süre kimse olmayacak. Bir daha asla aşık olmayacağım ve sevmeyeceğim.” Son olarak Davut Güloğlu ile ilişki yaşayan Erken, “Birliktelik herkesin gözü önünde yaşanırsa sonuç ayrılık oluyor. Artık kendimi işime verdim” dedi.            

Ayşe Arman 16-17-18 ve 19 Kasım’da alışveriş merkezinde okurlarıyla bir araya gelecek. Okurlar, yazarın Kanyon’daki odasında onu daha yakından tanıma fırsatı yakalayacak. Arman, sohbet anlarını fotoğraflayarak misafirlerine hediye edecek.        

Ben Affleck’in “Argo” filmi, Hollywood’un ünlü yüzlerini İstanbul’da buluşturdu. Clea DuVall, Kerry Bishe, Nelson Franklin ve Tate Donovan, set sonrası Eminönü’nde turladı.

INSTAGRAM

SOSYAL MEDYADA BİZ

58,698BeğenenlerBeğen
50,163TakipçilerTakip Et
879TakipçilerTakip Et
6,728TakipçilerTakip Et
1,569AboneAbone Ol

TAROT FALI